tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Työtehoa

Fantasia on loppuviikon lomalla ja joudun siis oikeasti tekemään töitä täällä! Ei sopparissa mitään sellaisesta luken... nojoo. Lukihan siellä näköjään että pitäisi tehdä töitä. Blogaamista ei ole tosin erikseen kielletty! :)

Ollaan vaihdettu kolmisensataa sähköpostiviestiä tässä kuukauden aikana. Kaipa se saattaa näkyä jo työtehossakin mutta toisaalta työpäivät ovat venyneet samassa suhteessa. Eli hommat tulee hoidettua vaikka toisinaan saatammekin livahtaa tupakalle, jolloin hississä voi hetkeksi kietoutua toisen ympärille tai vaihtoehtoisesti napata neukkarin avaimet sihteerin laatikosta sen jälkeen kun hän on lähtenyt kotiin ja hyväksikäyttää toimiston tarjoamia tiloja. Kuten nyt vaikka eilen taas vaihteeksi. Homma seuraa sinänsä tuttua kaavaa, eli viestitellään niitä näitä, jotain kautta lipsahdetaan sellaisiin aiheisiin kuin miten hyvältä toisen vartalo tuntuukaan omaa vasten ja kuinka mukavaa on katsella toista alastomana sängyllä. Noista sanoista on enää hyvin lyhyt matka tekoihin ja vaikkemme nyt ole mitään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaa työajalla tehneetkään niin melko kiihkeäksi meno saattaa silti yltyä.

Kuten eilen ennen kuin hän jäi lomalle viihdyttääkseen ulkomailta käymään tullutta isäänsä.

On hieman ikävä.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kai olette tarkistaneet, ettei siellä neukkarissa ole valvontakameraa?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

What am I, 16? :)

Toisinsanoen on kyllä tarkastettu. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ulkomailta käymään tullutta isäänsä vai "isäänsä" (poikaystäväänsä).

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Anonyymi: miksi minun pitäisi
a) välittää
b) epäillä?

Verbu kirjoitti...

Törgeetä, että joku saa datailla työaikana! Mä lähden Rukalle hiihtämään ja tuun idean kanssa takaisin: blogia pitävien, tietokonepäätteen ääressä työskentelevien ihmisten työuria pitää pidentää 30 vuodella, koska muuten ne ei ehdi tehdä töitä oikeestaan lainkaan.