torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Sutinaa

Kummallista miten tosiaan viestittely jatkuu miltei kuin aina ennenkin ilmi tulleista tosiseikoista huolimatta. Mutta eipä se fyysinen vetovoima ole mihinkään kadonnut, joten eipä tuossa sinänsä mitään luonnotonta liene.

Juttelin tänään erään kaverin kanssa siitä miten sinkkuuntuminen ryveennyttää ihmisen moraalin. Ainakin itse olin vasta sinkkuunnuttuani ja viattomaan maailmaan vakituisessa seurustelusuhteessa kasvettuani kovinkin idealistinen ja mielestäni korkeat moraalistandardit omistava henkilö, mutta kummasti sitä vaan ihmissuhdevastoinkäymisten ja pienimuotoisen turhautumisen myötä alkaa lipsumaan omista ideaaleistaan. Näin oli käynyt kaverille ja itse kyllä pystyin allekirjoittamaan saman.

Ja samalla olen myös oppinut sen, etten moralisoi ketään.

Ah, ja tähän vielä mainittakoon, että venäjäksi cunnilingusta yleisesti kutsutaan vain miellyttävästi cuniksi. Ja että pitkällisen pohdinnan jälkeen olen tullut siihen lopputulokseen, että "shaft" on aika hyvä ilmaus miehen sukupuolielimelle silloin kun ei halua olla vulgääri, puhua lääketieteellisillä termeillä tai olla lapsekas. Että mielenkiintoisia sähköpostikeskusteluja osana työtä.

7 kommenttia:

Arokettu kirjoitti...

Saman moraalisen rappion olen huomannut itsessänikin. Tosin en tiedä, onko se sinänsä sinkkuuden vai kokemuksen tuomaa. Tosin taitavat olla kohdallani ihan sama asia. Sinisilmäisenä sitä ajatteli, että kaikki vihjailu/flirttailu/rumat puheet johtavat aina johonkin. Nykyään ymmärtää, että ne voivat oikeasti olla vain puheita. Suutelu voi olla vain suutelu, joka ei tarkoita mitään sen syvällisempää kuin, että teki mieli.

Tällä tietämyksellä onkin sitten niin pirullista, jos oikein johonkin ihastuu, kun ei voi enää tulkita romanttisesti suutelua/flirttiä/vihjailua kiinnostuksen merkiksi vaan pitää kuulla ihan selvin sanoin, onko kiinnostusta vai ei. Miten tylsää, mutta toisaalta siinä säästää sydäntään.

Eikä todellakaan enää moralisoi muita kun huomaa, miten monista syistä ihmiset toimivat niin kuin toimivat.

Minusta ei siis kuulosta yhtään kummalliselta, että peli jatkuu niin kuin aina ennenkin. Onhan nainen nyt tehnyt selväksi tilanteensa.

karkumatka kirjoitti...

Shafthän on aika lääketieteellinen termi, ainakin englanninkielisissä maissa, kun halutaan erotella vehkeen eri osia.

Nimim. kotiläksynsä tehnyt :)

karkumatka kirjoitti...

Mutta vielä tuota Aroketun kommenttia kommentoidakseni: tuo on niin totta.

Suomalainen sinisilmäisyys "viattoman" flirtin maailmassa kannattaa tosiaan unohtaa. Kokeiltu on.

Ilkka kirjoitti...

Juu ikä näyttää tuovan näihin asioihin perspektiiviä, itsekin todennut saman asian.

Varmaan kokemuskin mutta iän näen merkittävämpänä tekijänä, sitä oppii asioita vaikka ei itse suhteilisikaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, ihan samalla tavalla suomeksi sana "varsi" oikein käytettynä ei mielestäni kuulosta lääketieteelliseltä nimitykseltä, liian rahvaanomaiselta tahi termiltä, jolla lapsille asiaa selitetään.

Veikkaan, että esimerkiksi "cervix masher" ei itsessään ole kovinkaan käytetty termi penikselle, mutta se kuulostaa rahvaanomaiselta ja sanalla sanottuna typerätä. Ja nyt oli puhe siitä miltä termi shaft kuulostaa. Sanallahan itsellään on toistakymmentä muutakin merkitystä, mutta tässä yhteydessä se on mielestäni varsin toimiva.

karkumatka kirjoitti...

Minulle tulee mieleen Turo's Hevi Geen Kirka-versiointi "Varrelle virtaa"...

Ei kai tähän ole yhtä oikeaa vastausta.

-H- kirjoitti...

kyllä kyllä, melkoista rypemistä.