maanantaina, joulukuuta 24, 2007

Christmas kisses

Mitenköhän pitäisi tulkita se, että puolalainen lähettelee kotoaan Skypen välityksellä terveisiä päättäen keskustelun otsikossa mainituin sanoin... Eihän tuo toimitus sinällään mikään vieras ole kahdenkeskeisessä kanssakäymisessämme, mutta jotenkin tuo vaan tuntuu... äh. Varmasti taas ylianalysoin asioita, mutta en ainakaan itse kovin helposti lähtisi suukkoja lähettelemään pikaviestimissä. Halaukset ovat vielä melko neutraaleita hellyydenosoituksia virtuaalimaailmassa, mutta jotenkin tuo sai nyt minut hykertelemään oudolla tavalla. Ja täytyy sanoa, että onhan hän muutenkin ajatuksissa käynyt ja päässäni viipyillyt. Mutta että pitää hänen itsensäkin vielä kaataa lisää vettä myllyyn... Aika nautinnollista silti. :)

--

Jouluaterian pettymys: Barolo oli pahasti korkkivikaista. Onneksi oli muutakin juomista mukana.

Joulupukki muuten ymmärtää minua nykyään erityisen hyvin. Kuusen alta kun löytyi nimelläni varustettuna pulikka, pari keittokirjaa ja 200 eurolla Alkon lahjakortteja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En nyt halua heittää kylmää vettä myllyyn, mutta itse ainakin lähettelen suukkoja ympäriinsä, etenkin ulkkarikavereilleni, ja tuollainen Xmas-alku on nimenomaan laimentamassa vaikutelmaa.

Anonyymi kirjoitti...

arokettua myötäillen: nimenomaan itselläni tulee lähetettyä pusuja ja haleja nimenomaan juuri pikaveistimissä.....

jalat maanpinnalle siis...

Anonyymi kirjoitti...

Mun puolalainen ystäväni lähettää aina suukkoja, ja meidän välillämme niitä ei ole todellakaan koskaan kokeiltu muuten kuin virtuaalisesti. Ehkä "suukot" on vain puolalainen tapa tervehtiä - kun kerran harrastetaan poskipusuja todellisuudessa niin miksei myös virtuaalisesti.