sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Ovia, ikkunoita

Kuinka ollakaan, sivumennen tarjoutui kaverin kanssa jutellessa teoreettinen mahdollisuus asua Lontoossa vuoden verran. Työllistymisen ei pitäisi olla mikään hirveän suuri ongelma kun oman alan kokemusta kun on jo lähemmäs kymmenen vuotta ja kun kaveri on saanut firmaltaan expat-sopimuksen yhteydessä 28000 punnan budjetin vuoden vuokrakuluille, niin jopa Lontoon hinnoilla 2300 punnalla kuukaudessa asuu melkoisen leveästi...

Jos jossain sulkeutuu ovi, niin toisaalla aina avautuu ikkuna. Pitäisi vaan uskaltaa heittäytyä...

Nousuhumalassa tuo ajatus tuntui varsin hyvältä ja idea kyllä kiehtoo muutenkin. Pitänee laittaa hakemus sisään, aina noita opintoja voi vuoden lykätä... Ja ehkä saisi työharjoittelun suoritettua tuolla brittein saarilla, joten osaltaan tuon voisi myös yhdistää opiskeluihin.

Houkuttaa... Pitänee vielä miettiä pyhien yli ennen kuin laittaa hakemusta menemään. Tulisipahan kaivattua vaihtelua elämään ja nyt kun ei mitään varsinaisia sitoumuksiakaan ole kotosuomessa, niin...

Absurdi tilanne, mutta ihan realistisesti toteutettavissa. Nythän sitä olisi helppo lähteä...

Aivot selkeästi täynnä ajatuksia kun joka toinen lause päättyy kolmeen pisteeseen. :) Voineeko muuta odottaakaan kotikänni/taksilla Santa Fé:hen syömään/Slinkkuun -illan jälkeen? Mutta mukavaa oli. Ja jäi tosiaan hieman ajateltavaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heittäydy! Itselläni opinnot Suomessa jäissä kun päätin tarttua tilaisuuteen työskennellä ulkomailla. Hetkeäkään en ole katunut, lähinnä vaan onnitellut itseäni siitä että uskalsin kerrankin tehdä jotain radikaalia :)