sunnuntaina, joulukuuta 30, 2007

Hakuja

Voisi taas kerätä yhteen hakusanoja, joilla on tänne saavuttu. Blogin suosituimmat tuotemerkit muuten ovat Gillette ja Gant ainakin hakusanojen perusteella. Mutta mennäänpä asiaan:

potku kiveksille
Auts, se sattuu enemmän kuin naiset osaavat kuvitellakaan. Verrokkina tykkään käyttää faktaa, että vatsaan ammuttu mies pystyy ryömimään metrin eteenpäin ja soittamaan apua hädän hetkellä, mutta kiveksille potkun saanut mies ei sitä kivuiltaan pysty tekemään.

exä takaisin
Ei taida tuohon löytyä mitään yleispätevää ohjetta. Sillä sen kun keksisi, niin voisi kirjoittaa yhden maailmanhistorian menestyksekkäimmän ihmissuhdeoppaan.

miten tehdään fisuja
No ne tyttöfisut niinq ensteks laskee mätinsä johki suojaisaan paikkaan ja poikafisut käy lykkääs maitii siihen päälle ni silleen niinq tehään fisuja.

aamuerektio on merkki
DEAR LORD, IT'S A SIGN! Ei se kyllä oikeasti ole merkki muusta kuin siitä, että kaikki toimii normaalisti ja että veri lähtee kiertämään.

alastomia naisia videolla puhutuksi suomeksi
Jälleen niitä hakuja, joita ei vaan voi keksiä.

aviomiespalveluita
Mailiosoite löytyy profiilista. :)

elastinen seurustelee
...ja ovet paukkuu.

ihastunut alkoholisti
Hellyyttävä hakusanayhdistelmä, johon ei ole mitään lisättävää.

isoäiti runkkasi poikaa
...ja te kun luulitte tietävänne, mikä on pervoa...

kipu oli hirveä kiveksille
Harvinaisen kaunis lause googleen kirjoitettavaksi. Mutta koska tuolla on tultu tänne, niin voitaneen olettaa, että haku ei kuitenkaan tuottanut haluttua lopputulosta.

koti tekoinen pommi
Kannattaisi opetella vaikka yhdyssanat ennen kuin edes harkitsee pommin rakentamista kotona... Haistan Darwin awardin.

kuinka kauan kestää leopardin asennus
Uudessa koneessa koko prosessiin menee ehkä sellainen viisi minuuttia kun kaikki on esiasennettua. Päivittäminen vanhan version päälle kestää sellaiset pari tuntia. Puhdas asennus hieman lyhyemmän aikaa.

macbook+kaukosäädin+powerpoint
Ainakin Keynoten kanssa tuo kaukosäädin toimii ihan luonnostaan ilman ylimääräistä kikkailua. Powerpointista en osaa sanoa. Mutta Applen ohjelmien kanssa toimii suoraan.

mökissä nainti
Aina mukavaa. Itseasiassa yksi ikimuistoisimmista sessioista on tapahtunut vähän vastaavissa olosuhteissa saunarakennuksen lattialla.

painotettu pano
Ihan uusi juttu minulle. Voisikohan joku selventää tätä?

pukeutuminen työpaikalla rinnat esillä
Toimiston miehet tuskin kuitenkaan panee vastaan.

vapaita panokavereita
Löytyikö googlesta? No ei ainakaan ole tullut yhteydenottoja tuon tiimoilta, joten ei vissiinkään.

1 kommentti:

Kesäminkki kirjoitti...

:D nää on kyllä ihan verrattomia! sitten nää hakijat on siellä ihan että "hmm, takaisin kallioon! näyttääpä yleispätevälle linkille, käynpä vilkaisemassa!". pettyvätköhän ne karvaasti, kun eivät löydäkään etsimäänsä, ainakaan ihan hevillä?