maanantaina, joulukuuta 24, 2007

Kipee joulu

Tänään olen istunut vajaat neljä tuntia bussissa hieman yli 38 asteen kuumeessa. En voi suositella vastaava kenellekään. Matkaa piristi yksi vanha tuttu kotikaupungista, jonka kanssa rupatellessa matka meni yllättävän joutuisasti. Tosin oma ulosantini oli hieman kuumehoureista, joten kovin henkevää seuraa en varmastikaan ollut.

Eniten harmittaa tässä kuumeessa se, että perinteinen joulunalussauna kaverin kanssa jäi nyt väliin. Täytyy katsoa jos tässä vielä pyhinä tervehtyisi sen verran, että ehtisi tuonkin hoitaa pois alta. Nyt päälimmäisenä toiveena olisi, että tämä hiivatin kurkkukipu väistyisi ja että huomenna olisin terveenä. Meidän jouluun kuuluu kuitenkin alkuruokien yhteydessä nautittava samppanja ja tänä vuonna kellarilta tarttui mukaan Baroloa sekä Barbarescoa lammaspaistin seuraksi. Jälkiruuaksi sitten Tokajia. Joulun tärkein hetki onkin ruokapöydän äärellä, mutta jos olen kipeänä, niin silloin ei oikein juomat tai ruuat maistu.

Pitäisi varmaan koittaa nukkua. Hyvää joulua kaikille. :)

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

tautinen joulu sucks! nimim. jouluaatto kännissä on NIIN viime tiistaita! lääkkeissä ja tajuttomana on paljon nykyaikaisempaa :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jeh! Kuolleen isoäidin reseptiyskänlääke maistuu kuvottavalta, mutta se fiilis, se fiilis... Tai sitten se on vaan tää kuumehoure joka tämän aiheuttaa. Tai väsymys. Vaikka on koko päivän mukamas levännyt.