tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Tilattu


95 euroa postikuluineen ja vakuutuksineen kotiovelle (tai ainakin lähipostiin) toimitettuna. "Knowing my luck" siihen sitten napsahtaa x-määrä tulleja ja alveja päälle, mutta so what. Ei niitä rahojaan täältä mukaansa saa. Ja voipahan lopettaa taas jahkailun siitä, että hankkisiko vai ei (Niin, kun on elämässä muuten kaikki hyvin niin ihmisillä on tapana luoda itselleen mitättömistä asioista ongelmia). Kaiken lisäksi on sitten automaattisesti napin painalluksella avautuva, sulkeutuva ja (tähän hyvä sana sille prosessille kun sateenvarjo kääntyy tuulessa nurinperin ja se täytyy saattaa takaisin alkuperäiseen varjoasentoonsa). Hieno ominaisuus, jota en ole sateenvarjossa ennen nähnyt. Yleensä kun se nappi pruukkaa vain avaamaan sen rakkineen. Turvaa tuo myös elinikäinen, "no questions asked" -takuu, eli jos menee rikki, niin saa uuden toimituskulujen hinnalla. Ja jos tuon hukkaa, niin ovat ajatelleet sitäkin ja toimittavat ensimmäisen varjon mukana lahjakortin, jolla voi tilata uuden puoleen hintaan. Käynee joululahjasta itselleni.





Ja väittävät, etteivät miehet muka nautiskele shoppailemisesta. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ehkä ihan ymmärrä... :) Lähinnä kai sitä, että miten joku voi ihastua sateenvarjoon. Mutta hienoa, että panostat laatuun. Tuota ei varmaan ihan ensimmäiseen junaan unohdeta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Toisinaan sitä jokin asia tai ihminen vaan kolahtaa ja tässä tapauksessa tuo sateenvarjo kolahti. Pari kuukautta sitä mietiskelin ja sopivaa nettikauppaa etsin, mutta nyt on sitten vihdoin päätös tehty. Ja fiilis on hyvä tilauksen tekemisen jälkeenkin. :D

Tahdon uskoa, että tuolla pärjää "aika pitkään" tarvimatta hankkia uutta sontikkaa.