torstaina, lokakuuta 11, 2007

Kiirepäivä

Kahdeksaksi duuniin, tauoilla ehti käydä Hulluilla Päivillä shoppailemassa (Ooh! Paul Mitchell!) ja duunin jälkeen sitten kiisin suorinta tietä kokkailemaan suomiruokaa parin kaverin ja vaihtareiden kanssa (karjalanpiirakoita ja munavoita, poronkäristystä ja puolukkasurvosta + muussia, kermassa haudutettua leipäjuustoa ja lakkahilloa). Erittäin tyytyväisiä olivat ruokaan ja monille tämä oli myös ensimmäinen kosketus poroon eläissään. Raskas, mutta palkitseva päivä.

Ja jotenkin suurkeittiön laitteet tuntuvat todella mukavilta käyttää. Uuneissa tarkka lämpötilansäätö ja todella tunnokkaat ja napakat kahvat... Ruuanlaitto vaan on niin paljon kivempaa kun on paljon tilaa ja hyvät välineet. :)

Ja jos nyt vielä hetken ylistäisi noita Paul Mitchellin tuotteita: Tea Tree -shampoon miellyttävän eukalyptuksinen tuoksu täyttää suihkuhuoneeseen levitettäessän sieraimet huumaavalla tavalla ja itse tökötti tuntuu miellyttävältä ja viilentävältä sitä hiuspohjaan hierottaessa. Hoitoaine tuntuu jo käsissä miellyttävältä ja hiusten imiessään itseensä "koitavia ja kosteuttavia ainesosia", aivot vavahtelevat ekstaattisen hurmion vallassa mielihyvän aaltojen lyödessä läpi koko kehon.

Hiustenhoitotuotteissa todellakin on eroja. Yksi sessio Paulin kanssa korvaa helposti tunnin hemmotteluhoidon keskustan day spa:ssa. Ja tulee itseasiassa vielä hieman halvemmaksikin. Sillä erotuksella tosin, että voin hieroa Paulia päänahalleni ja hiuksiini niin usein kuin tuo 500ml purkki kestää. Ja hyvät tuotteet ovat myös riittoisia, eli luksusta arkeen on luvassa vielä useana sessiona.

Ei kommentteja: