maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Tahtoo!



Olen ihastunut sateenvarjoon! Harmillista, etteivät ota vastaan nettitilauksia ulkomaille davekin sivuilla taikka edes Amazonissa.

Pöh. Ei se luottokortti ollutkaan avain taivaallisille nettiostosvainioille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten hukkaat sen ekaan ravintolaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, tai sitten 70e sateenvarjosta pitäisi parempaa huolta kuin 3e lärpäkkeestä, joka valahtaa rikki ensimmäisen tuulenpuuskan myötä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mä täältä ainakin käsitin, että pystyis tilaamaan. Luottokortilla maksetaan ja UPSilla tuodaan. http://www.davekny.com/umbrellas_men_10-16-06.htm

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Check-out -sivulla on vaan maininta "Please note that we are accepting online orders only from U.S. customers at this time."

Eli puhelimitse mahdollisesti saisi tilattua, mutta nettitilaus ei onnistu. Ja olen kuitenkin vain ihastunut, en rakastunut tuohon, joten en ajatellut ruveta soittelemaan vielä tuon perään. :)

Ja usein nämä hetkelliset innostumiset laantuvat aika nopeasti. Mutta jos vielä kuukauden päästä löydän itseni himoitsemasta tuota, niin voisihan sitä tuonne pirauttaa.

Autiomaan Kukka kirjoitti...

Miten juuri luinkaan tämän,kun oma sateenvarjoni musta sellainen on käyttökelvoton,kun sen onnistuin tuulen voiman avustamana hajottamaan..Eli sateenvarjo-ostoksille pitäisi päästä,sopivalla budjetilla.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Noissa Davekin varjoissa kun on vielä tuo elinikäinen takuu, joka korvaa myös tuulenpuuskista aiheutuneet vauriot. Mitenkäs sitä sanotaankaan, "köyhällä ei ole varaa halpaan".