perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Perjantai

Koko päivä vierähti sitten viinin, ruuan ja hyvän elämän äärellä. Harrastusluontoiseen viiniaiheiseen sivuprojektiini liittyen tuli myös verkostoiduttua ihan kiitettävästi ja kuten niin monissa muissakin viinitapahtumissa, ei niitä lipukkeita olisi tarvinnut juuri lainkaan kun vaan jää juttelemaan niistä viineistä ja osoittaa oikeasti kiinnostusta. Ensimmäinen tasting-kutsu oli jo lähetetty kun kotiin asti pääsin ja parin muun firman kanssa yhteistyön aloittaminenkin vaikuttaa melko todennäköiseltä.

Oli mukava muuten bongata yhden puolitutun esittelijän ranteesta Sarpanevan Oiva, jota sitten sivulauseessa kehaisinkin. Kuulemma n. kerran puolessa vuodessa joku kiinnittää huomiota siihen ja kuten yleensäkin, sen jälkeen riittää taas toviksi juttua Patek Philippeistä sun muista. Ja kyllä minäkin vielä jonain päivänä...

Ai niin, sisko aloitti blogaamisen projektistaan. Toivotan onnea ja menestystä. Siskon tuntien, kyllä se tuon projektin vielä jonain päivänä päätökseen saattaa, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan tavoitteen täyttymistä. Sen verran lujatahtoinen tapaus on kyseessä, että helpolla hän ei kyllä luovuta tuon suhteen. :)

Ei kommentteja: