keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Krapulaohjelmat top-5

Satunnaisessa järjestyksessä mieluisaa krapulaohjelmaa:

Tinan keittiössä
Tina on aivan ihana persoona, saa hymyilemään, tekee herkullisia ruokia ja puhuu hassusti. Loistavaa ja rauhoittavaa ajanvietettä.

Yle Extran mielensäästäjät
Käsittämättömän psykedeelinen ja järjetön täyteohjelma. Kuin katsoisi David Lynchin filmiä. Nautit jokaisesta sekunnista, mutta et tajua mistään mitään.

Luontodokumentit
Olkoon se sitten savannilla antilooppia raateleva leijona, puussa lymyävä käärme tai poikasiaan hoitava jänis, niin luontodokumentit tarjoavat loistavan pakopaikan krapulaisille aivoille levätä.

BBC Food
Kanavallinen pelkkiä ruokaohjelmia. Toimii darran lisäksi myös niin nousussa kuin laskussakin.

Rakkautta ennen ... -leffat
Leffoja joita voisi katsella vaikka kuinka monta kertaa uudelleen. Julie Delpyn ja Ethan Hawken välistä kemiaa on ihana katsella ja soljuva, kiireetön tarinankerronta sopii loistavasti hitaaseen mielentilaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

BBC Food – nyt ilmaantu hyvä syy hankkia oikea telkkari! (Mun kämätelkulla ei mitään eksoottisia kanavia kattella.)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

Sääli vaan, että se on maksullinen kanava ja sen saa ilmeisesti halvimmillaan 29,90e kuussa maksavan kanavapaketin muassa. Korttipaikallinen digiboksi riittää.

Welholla on muistaakseni tulossa taas kohta "avoin viikonloppu", jolloin kaikki kaapelikanavat näkyy normaalilla digiboksilla ilman ohjelmakorttia.

Anonyymi kirjoitti...

No et sä nyt oikeesti voi kattoo jotain Rakkautta ennen...-leffoja krapulassa. Vai oikeesti voitko? Eli onko täydellisiä miehiä sittenkin olemassa? Huisaa!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No en minä nyt rupea ensitöikseni esittelytekstissäni valehtelemaan. :)

Mitä darrassa sitten pitäisi katsoa? Ei ainakaan toimintaa, draamaa, kauhua tai mitään trillereitä. Hömppäleffat ja jossain määrin riittävän huonot komediat toimii.