perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Lisäys edelliseen

Iltaohjelma sitten tosiaan toteutui ja tulin tanssineeksi kolmisen tuntia erinomaisessa seurassa. Miten sitä voikaan ihminen sopeutua tarpeen vaatiessa... Exä ainakin tietäisi ihmetellä. :D Ennen eroamista taas halaus, jonka aikana kaverilleen ehti tulla kylmä siinä vierellä seisoessa. Kiusaus suudella sitä suoraan silmiin muutaman sentin päästä pitkään katsovaa ihanuutta oli likipitäen vastustamaton, mutta ei vielä... Tavallaan rakastan sitä tunnetta kun etenee hitaasti ja pieninkin ele, kosketus tai katse enemmän tuntuu yhä merkityksekkäämmältä ja paremmalta. (tähän voisin taas kirjoittaa 20 riviä pehmoilua ja asioita, joita haluaisin tehdä, mutta tuskinpa ne mitään uutta toisi kenellekään).

Nyt olen siis kotona ja kohta tänne on tulossa pari kaveria omien sanojensa mukaan minua häiritsemään. Fiksusti kyllä jo ennen puoltayötä varmistivat, että sohvapaikka on vapaana. :) Ja ainahan se on kavereille.

3 kommenttia:

Amaaria kirjoitti...

Niin... ja luultavasti tyttö nyt kauheasti miettii ja analysoi ristiriitaisia viestejäsi. "Kun musta tuntuu et se tykkää, mut miksei se sitten tee mitään, vaikka mä yritän jäädä siihen ja halata ja."
Ja toinen vaan nautiskelee viivyttelystä ja pienistä eleistä, oh my. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko huomauttaa Sivukujalle, että eiks toi heikäläisten tilanne oo aika monessakin mielessä ristiriitainen, joten tytön todellisia mietteitä voi olla hyvin vaikea arvata.

Anonyymi kirjoitti...

Tavasin tuota lausetta pari kertaa "Kiusaus suudella sitä suoraan silmiin".
Mietin, että miksi ihmeessä haluat suudella jota kuta silmiin... :D