keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Ilta

Hittoon koko ryhmätyö. Tehkööt ite. Olen kyllä selkeästi ilmoittanut jo hyvissä ajoin muille ryhmän jäsenille, että en voi koostaa työtämme enää huomisen jälkeen koska olen netin ulottumattomissa. Hommat piti olla jo valmiina ja minulla maanantaihin mennessä, mutta eipä ole hirveästi näkynyt.

...joten päätin mennä yhteen viinitastingiin jonka olin jo henkisesti varautunut jättämään väliin. Tarjoilu olikin melkoisen hulppeaa ja illan aikana tuli maisteltua yhteensä 13 eri viiniä. Arvata saattaa, että pieni nousuhan siitä seurasi, mutta hillitsin kuitenkin itseni kun pitää huomenaamulla olla skarppina.

Yhtäläisyydet Nettituttavuuden kanssa vaan jatkuvat. Ihan samanlaisia ajatuksia jopa hääjärjestelyistä. Pakko kyllä ottaa selvää siitä ihmisestä jahka kotiutuu reissusta. Aivan käsittämättömällä tavalla ajatellaan jopa pelottavan samalla tavalla monista asioista. Ja kuvien perusteella vielä varsin nättikin. Sillä onhan ulkonäölläkin merkitystä jos aivan rehellisiä ollaan.

Hirveää kaukokaipuuta aiheuttaa Long Way Down. Olisi kyllä aivan käsittämättömän upeaa tehdä jotain vastaavaa joskus.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Kylläpä etenette vauhdilla kun jo hääjärjestelyissä mennään. ;)

Toki ulkonäöllä on väliä, eikä se ole pinnallista. Jos johonkin mieltyy juttujen perusteella ja ulkonäössä ei ole sitä jotain mikä natsaisi niin eihän siitä mitään tule, vaikka ihan ok:n näköinen muuten olisikin.

Hei, huomenna onkin jo perjantai! Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No kun kerran tosimielellä ollaan liikkeellä ja mietteet ovat samansuuntaiset ja molemmat avoimia ja suoria sanoissaan, niin luonnollisestihan se juttu etenee vaikka hääjärjestelyihin. Kun on katsos tärkeimmät asiat kohdillaan jo ennen ensitapaamista, niin on helppo jatkaa siitä eteenpäin. :) Mutta tosiaan, itse ajatellut talvihäitä kynttilänvalossa, hänellä suunnitelmissa jääkuningatar-teema. Eli ei kesähäitä ainakaan tiedossa. Silloin on joka viikonloppu täynnä muutenkin.

Huomenna on tosiaan perjantai, mutta tänään alkaa omalta osalta viikonloppu ja Lappi.

Mukavaa viikonloppua myös sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Vai viininmaistiaisissa...

"Millainen päivä sulla on huomenna?"
- "Ihan normipäivä".

Kuullostaako tutulta?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

"Eee-i mulla mitään oo huomenna..."

Kyllähän viinaa tulee juoda kun sitä kerran lasitolkulla eteen kannetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää lapinreissua! Siellä on kylmässä hyvä pohtia boolimaljan jääkuutioiden muotoa ja pihan lumiveistoksia... :)