sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

Ärsyttää

On inhottavaa, kun jostain pompahtaa mukaan kuvioihin täysin pyytämättä ja yllätyksenä todella kiinnostava henkilö jos omat tunteet ovat selkeästi jo kanavoitu toisaalle. Mutta kävin Sakun ja hänen yhden kaverinsa kanssa tänään sotamuseossa (ne valitsi!) ja myöhemmin illalla kutsuin heidät vielä katselemaan leffaa luokseni kun ei heillä muutakaan iltasuunnitelmaa ollut. Siinä välissä tulin taas kiittäneeksi omaa "kämppä-edustuskuntoon-20-minuutissa" siisteystasoani ja puolentoista tunnin aikana ehdin siis sekä siivota että käydä pelaamassa yhden futsal-matsin Hakaniemessä. Tuli hieman kiireinen olo kun varttia ennen vieraiden tuloa saavun hikisenä kämpille ja painelin suihkuun...

Pari leffaa tuli sitten loppujen lopuksi katsottua, sohvalla ihan kiltisti vieri vieren istuimme esiliinan läsnäollessa, mutta jotenkin jo pelkkä staattinen kosketus käsivarsien välillä tuntui kihelmöivän hyvältä ja äärettömän rauhoittavalta. Something's definetly in the air (or in my head).

Tämä Nettituttavuus on kyllä aika jännä tuttavuus. Todella samanoloinen itseni kanssa, jopa olohuoneen värisävyjä myöten. Ihan oikeasti pelottavan yhteen käy kaikki mieltymykset ja arvot. Varmaan sekin blogaa ja on lukenut blogiani jo ties kuinka pitkään ja pääsee näin kivasti jyvälle sielunelämä(ttömyyde)stäni. Ehdottomasti kiinnostaa tutustua häneen paremmin.

Mutta huokaus. Olisihan se tavallaan kivaa pystyä tunteitaan hallitsemaan, mutta silloin niistä kaikkoaisi kaikki se lumo.

Ei kommentteja: