perjantaina, marraskuuta 30, 2007

ostanpas

Tänään ajattelin hankkia kauppahallista kotimaista lihaa, tukea ranskan maataloutta ostamalla lähes yksinomaan käsityönä tehtävää kuohuvaa, hakea lähileipomon herkullista maalaisleipää ja kokata illalla puolalaiselle. Huonolle päivälle siis sattui ÄOM-päivä tänä vuonna.

Muutoin olen kyllä mielestäni ihan kohtuullisen vastuullinen kuluttaja jos ostoksiani ajattelen. Suosin lähiruokaa ja luomua lähinnä raaka-aineiden laadullisista syistä ja tapanani ei myöskään ole hankkia ylimääräistä krääsää jos vain satun jotain kivaa näkemään.

Mutta iltaa odotellen...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mäkin ajattelin ostaa jouluviinit tänään Alkon lakon varalta.
Onnistunutta iltaa sulle toivotan!

Anonyymi kirjoitti...

Ei se kyllä varmaan anna tänäänkään, jos se olisi antaakseen, niin kyllä se jo Lapissa olis antanut. Että sikäli.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

Missä vaiheessa mä olen ilmaissut haluni/aikeeni yhtyä tämä henkilön kanssa kun siitä puhut kuin seuraavan kvartaalin kasvutavoitteesta?

Kyllä minä ihan kavereillenikin ruokaa laitan.

Elizabeth Bennet kirjoitti...

Mikä se semmonen päivä on? Never heard. :D Ei ihme, että Cityn kaupossa oli hiljaista ja sai shopata ylhäisessä yksinäisyydessä. Tai sit ne oli vain töissä.

Ihme, ettei täällä näy missään moinen päivä. :O

Kivaa iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, tämä ei nyt ole mikään moitinta, tuomitseminen yms. vaan olisi vain kiva saada selvennöstä mitä tarkalleen haet, ajat takaa vai oletko vain ajautunut tilanteista toisiin, sen suuremmitta pohdinnoitta. Kun olet siis yrittänyt työntää sakua sivummalle, ettei homma menisi liian vaikeaksi, mutta nyt tuntuu siltä että vaihdat vaan kohteen puolalaiseen, joka siis kai oli myös varattu. Kuitenkin kun ollaan jo kosketteluun sorruttu niin ei siinä mistään puhtaista kaverillisista tunteista ole vain kyse. Sitten on vielä tämä nettituttavuus, jota olet myös oikein kovasti hehkutellut. Tekisi vain mieli sanoa, että jarruta vähän. Sellaisen vaikutelman tästä alkaa vaan saamaan, että kohta tässä on yhden särkyneen sydämen lisäksi vielä kolme, ellei vielä lisää änkeä mukaan kuvioihin.

Sanoin vain millaisen kuvan kirjoitteluistasi saa. Se ei tietenkään ole välttämättä se oikea kuva ja toki saat tehdä mitä haluat. Mutta kun tämä kommentoinnin ilo on olemassa, niin olisi vain kiva tietää, mitä tästä kaikesta oikein ajattelet?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tässähän on käynyt niin kuin aina tuppaa käymään, eli silloin kun ei ole mitään häppeninkiä, ei myöskään uusia tuttavuuksia tule ja sitten kun kuvioissa pyörii joku, niin yht'äkkiä niitä potentiaalisia ehdokkaita alkaa pyöriä ympärillä vaikka millä mitoin.

Lähinnä olen ajautunut tilanteesta toiseen. Nettituttavuus on sinänsä näistä kolmesta varmaan se järkevin ja potentiaalisin, mutta ottaen huomioon, ettemme ole koskaan tavanneet kasvokkain, on se vielä aika epävarmaa.

Sakusta olen tosiaan pyrkinyt pääsemään yli ja tuntuu, että "pahin" on jo selkeästi takanapäin. Tietenkin puolalainen vaikuttaa myös asiaan sillä tavalla, että on jotain muuta ajateltavaa, mutta pääpiirteittäin uskaltaisin melkein väittää, että Saku on ihan oikeasti "vain ystävä" -kategoriassa. Ja parempi niin kaikin puolin.

Puolalainen verrattuna Sakuun on taas huomattavasti avoimempi ja puheliaampi ja jutut ovat terveellä tavalla häiriintyneempiä.

Nettituttavuus vaikuttaa nyt olevan hieman taka-alalla, lähinnä juuri tuosta näkemättömyydestä johtuen.

Ehkäpä sitä voisi mottona pitää, että täytyy hakeutua sinkkuna mahdollisimman vaikeisiin ja epäselviin tilanteisiin naisten kanssa, niin osaa sitten todella arvostaa selkeää suhdetta. :)