maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Hetkinen...

Olenko oikeasti näin vieraantunut stereotyyppisestä äijämaailmasta, että vasta nyt sain tietää, että prostituutio on Riiassa laillista ja voimissaan... Maksetut palvelut eivät ole tosin koskaan olleet hankintalistalla, sillä sen mitä aiheeseen nyt tulee huomaamattaan perehdyttyä muiden juttuja kuunnellessa kertoo minulle lähinnä siitä, että maksaisin siitä, etten saa tehdä naiselle asioita, joista eniten nautin.

Vaikka kovastihan ne yrittävät väittää, ettei saisi tuomita kokeilematta. Olen vaan sen verran paranoidi sukupuolitautien suhteen, että viimeistään ajatus mahdollisesta tartunnasta tappaisi viimeisetkin halut ellei sitten ajatus verrattain korkeasta käyttöasteesta olisi sitä tehnyt jo ennen kaupoista sopimista.

Työterveyshuoltoa ei neideillä taida kuitenkaan olla kun järjestäytynyt toiminta on kiellettyä (ei sillä, että sellainen elokuvien tyypillinen parittajakaan sitä varmaan järjestäisi). Ideaalitilanteessahan Suomessakin ammatinharjoittajilla olisi kunnolliset ja turvalliset työtilat, verovelvollisuus ja toimiva työterveyshuolto. Ai niin, mutta sehän olisi naisia alistavaa olettaa että Suomessa mukamas tuollaista harjoitettaisiin. Päättäjien mielestä kuitenkin lienee parasta että koko homma tehdään mahdollisimman salamyhkäisesti rikollisten toimesta, ettei kunnollisten kansalaisten tarvitse vaivata mieltään tuollaisilla siveettömyyksillä. Lapsipornokin onneksi katosi maailmasta yhdellä sensuurilistalla. Vielä kun aseet saisi kiellettyä niin loppuisi varusmiesten itsemurhat ja kouluammuskelut. Ja ei rikollisillakaan olisi aseita, millä tehdä ryöstöjä tahi murhia...

No, kun on riittävän pitkään ilman seksiä, ei sitä osaa oikeastaan edes kaivata. Useampi kuukausi kuitenkin on jo takana kuivaa aikaa (no pun intended) ja päivästä toiseen pärjää ihan hyvin ilman sen kummempia ajatuksia tuon käytävällä kihertelevän hieman liiankin stereotyyppisen sihteerikön viemisestä lukolliseen huoneeseen kopulaatiotarkoituksissa. Uuh...

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei se kyllä suomessakaan laitonta taida olla jos sitä toimitetaan täysin yksityisesti ilman minkäänmoisia välikäsiä ^^ Ikään kuin minä mistään tietäisin...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Eikös Suomessa ollut joku sellainen myyminen yksityisenä sallittua, ostaminen kaikissa olosuhteissa laitonta? No, ei ole tosiaan tarvinnut tutustua lainsäädäntöön tarkemmin, joku tällainen mielenkiintoinen muistikuva vaan jäänyt.

Ei kai seksin ostaminen ja myyminen sentään sallittua Suomessa ole? En suostu uskomaan. :)

Kurwa huja kirjoitti...

Kyyniset voivat lohkaista, että mikä ero on maksaa piparista suoraan rahalla verrattuna ns. pitkän kaavan mukaiseen saantoon, jossa on mukana romanttista roskaa, leffoja, aterioita ym. Maksaja löytyy kuitenkin aina eikä ilmaisia lounaspipareita ole.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se niin on vaan, että seksin myyminen ja ostaminen on laillista Suomessa. Seksin ostaminen ihmiskaupan uhrilta ja parittajalta on laissa kiellettyä.

Anonyymi kirjoitti...

ja vielä lisäksi; Suomessa seksialan työläisillä on oma liitto. Sen nimi on Seksialan Liitto Salli. Järjestää työntekijöille muuassa terveyspalveluita.

Ja verottavaa tuloa se on siinä missä muukin ansiotoiminta. Tosin perustunee siihen enempi, että haluaako ilmoittaa tuloistaan verottajalle. Mutta Suomessa se on ihan oikea ammatti.

Kaikkea oppii kun vanhaksi elää... :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kieltämättä. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää. :)

Hyvin ovat kyllä prostituutionvastaiset institutiot työnsä tehneet, sillä ainakin itselläni oli hyvin vahvasti sellainen kuva, että ko. toiminta on kiellettyä. Näemmä laki kieltää vain järjestäytyneen toiminnan sekä myymisen ja ostamisen julkisella paikalla. Ei se muusta toiminnasta selkeästi laillista tee, mutta eipä ole kiellettykään.

Jossain muussa asiassa voisi ko. palvelua käyttääkin vain siitä syystä, että se on mahdollista, mutta taidan jättää asian oikeasti siitä nauttiville.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ihan hyvä kirjoitus prostituutiosta Suomessa ja muuallakin:

http://www.ylioppilaslehti.fi/2003/10/17/huoruuden-lahteilla/

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Nyt olisi mukava tietää, että onko joku oikeasti suomessa verottajalle ilmoittanut olevansa prostituoitu ja täten maksaa veroa toiminnastaan. Jokseenkin hankalaa harjoittaa liiketoimintaa, jota ei julkisesti saa lain mukaan harjoittaa... Eli pakottaako Suomen laki sitten kuitenkin prostituodut rikkomaan lakia?

Anonyymi kirjoitti...

järjestyssääntö kieltää prostituution julkisella paikalla, mutta voihan sitä itseänsä myydä vaikka netissä. Eikä toi järjestyssääntö nyt kuitenkaa näytä estävän niitä pyörimästä tuossa stockmannin kulmilla....