torstaina, tammikuuta 22, 2009

Up up and away!

Täytyy myöntää, että vaikken blogia koskaan ole kirjoittanut sillä mielellä, että lukijoiden määrä olisi oleellinen mittari blogin onnistumiselle, on asiaa mukava seurata. (tästä viimeisintä toteamusta edeltävästä syystä myös käytän kohtuullisen huonoja lauserakenteita toisinaan jotka on myös väärin suluissa ja kieliopillisesti huonoja).

Tietysti kohonneet kävijämäärät jokseenkin korreloivat kommenttien määrän kanssa (puhdasta MuTua) ja kommentithan ovat työelämästä poiketen varsin tervetulleita. Mutta kommenttien laadun ja määrän suhdetta ei kannata mielestäni ruveta väenväkisin muokkaamaan viimeeksimainitun kasvattamiseksi turhalla provoilulla tai kamerakännykkälaatuisilla ihQminkityskuvilla. (Hah, en linkitä enkä mainitse teitä nimeltä ettette saa kävijäbuustia ainakaan täältä, niäh niäh niäh...)

Lisäsin kuitenkin sivustoni tuonne oindexiin hetken mielijohteesta ja yleisestä kiinnostuksesta. Sieltä sitten löysin vanhan tutun (ja näemmä verisimmän kilpailijani), Kriisin blogin miltei rinta rinnan taistelemassa kanssani jostain typerästä paikasta täysin turhalla listalla. Jo toista viikkoa! Nyt kyllä menen kommentoimaan listan kärkisijoilla olijoiden blogeja hieman nokkelilla, koppavilla ja provosoivilla kommenteilla! Ja lisään tänne lolcatseja!


Juu, lolcatit tuovat kävijöitä.

Hmm... jotain provosoivaa... Pedofilia on sama asia kuin homoseksuaalisuus! Molemmat ovat vain seksuaalisia suuntauksia! Parikymmentä vuotta sitten homouskin oli lailla kiellettyä!

Hmm, mitäs vielä. Josko tähän väliin vaikka ylösalaisin oleva koira.Jeps. Jos ei tuolla, niin ei sitten millään.

Muotiblogit ovat vissiin kanssa suosittuja? Voisin vaihtaa blogilistan tunnisteisiin luokan "neuleeton" vaikka muodittomaksi.. Vaikka blogilistahan on kuulemma jo tosi passé. Jospa vaan vaihtaisin kaikista postauksista sanan "Puolalainen" vaihtoehtoisesti laukuksi, paidaksi, mekoksi tai vyöksi niin siinähän olisi jo muotiblogien syvin olemus saavutettu.

Tammikuu on muuten laihdutusblogien kulta-aikaa kun joulukilot painavat mahassa ja uutenavuotena on tullut luvattua kaikennäköistä. (Ettekö te vieläkään tajua, että kuinka huono vaikutus kristinuskolla on ihmisiin!?!) Jos vaikka rupeaisi listaamaan kaikki syödyt ateriat tänne. jeps, aamu alkoi Lattella ja parilla siivulla tummaa leipää, joka sisältää pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Lounaaksi söin juustolla ja pekonilla kuorrutetun leikkeen ja siin... okei, ei tästä laihdutusblogia saa millään. Voin olla se kaveri, joka hengailee lasiseinäisen kuntosalin ulkopuolella syömässä nautiskelevasti kermajäätelöä. Jäisillä vadelmilla. Ja marenginpaloilla. Ja kuumalla toffeekastikkeella.

Hauska olen vain tahattomasti, joten sitä lienee turha edes yrittää.

Kaikki tämä, koska firman verkko on nurin ja pääsy kaikkiin työnteon mahdollistaviin dokumentteihin verkkolevyllä on estynyt. Ja tämähän tulee julki vasta illalla kun ei nettikään futaile. Latvia <3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu mtn alfie kakkosta.
Identiteettikriisi?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

Kriisi kirjoitti...

Hui! Oonksmämuka sadan blogin joukossa. Tai siis eihän mua kiinnosta. Mutta annas olla kun syksyllä taas alkaa BB, hähää. Tai siis ei ettäkö mua kiinnostais joku oindex....

:-)

Arokettu kirjoitti...

Seksillä kävijämäärät nousevat! Nyt vain Kallion oman seksiklinikan vastaanotto pystyyn, niin avot, lukijamäärät nousevat!

capri kirjoitti...

:D :D

Hahaa, hyvä postaus, mutta ei tää ihan riitä. Arokettu on oikeassa, sä tarvisit enemmän seksiä tänne. Repäse vaan hihasta, jos tarvit sen järjestämiseen apua.

Hyvän asian puolesta,
capri

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Capri: äärimmäisen houkutteleva tarjous. Tosin pitäisi varmaankin sattua samaan tilaan ennen kuin voisin nykäistä hihasta. (Ellet siis ole ystäviäsi parittamassa. Minulla on paha tapa hyppiä johtopäätöksiin).

Ryanair lentää Riikaan varsin kohtuuhinnalla... ;)

capri kirjoitti...

Mulla taas on paha tapa hyppiä punkkaan.

Näillä palkoilla ei muuten lennetä kuin korkeintaan yökerhosta ulos. Mutta kunhan seuraava Tren reissusi on ajankohtainen, hoidetaan tää homma pois päiväjärjestyksestä. Pariin otteeseen varmuuden vuoksi, kun nyt matkan varrella satun olemaan.

Hyvän asian puolesta,
capri ja sädekehä

(capri tulee muuten pienellä, ei tässä mitään suurmiehiä olla)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Lauseet olen tottunut isolla alkukirjaimella aloittamaan, oli alussa sitten erisnimi tahi vieraskielinen adjektiivi.

Mutjoo, yöt.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä ja lolcatteja? Kuulostaa ihan...
Jaa, parempi jättää sanomatta.

Anonyymi kirjoitti...

minun mielestäni toi alfien blogi on nykyään jo vähän tylsä... se on jäänyt jotenkin samaan uraan toistelemaan juttujaan minkeistään, hajuvesistään ja ruokapaikoistaan..