lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Hung over in Riga

Suomessa on sillä tavalla hyvä systeemi että yökerhot menevät kiinni määrättyyn aikaan. Tulee harvemmin valvottua ihan liian pitkään ja alkoholitarjoilukin loppuu virallisilta tahoilta siinä puoli neljän maissa viimeistään. Täällä taasen monet yökerhot ovat auki aamukuuteen ja eipä mikään laki estä niitä olemasta pidempäänkin auki.

Matka tähän tukkoiseen krapulaan ja silmittömään väsymykseen alkoi eilenillalla osin poikien kanssa olutta juoden, osin skype-etkoja Lontoossa yksin olevan kaverin kanssa viettäen ja siinä sivussa tuli vielä harrastettua laadukasta mesettelyä (joka on siis ihan oikeasti mahdollista) varsin mielenkiintoisen tapauksen kanssa. Päädyttiin opiskelijaklubille kuuntelemaan Satellites LV:tä ja vaikkei lyriikoista juuri mitään ymmärtänytkään niin musiikki kantoi varsin hyvin. Taidettiin jonkinlainen moshpittikin sinne saada aikaan viimeisten encorejen aikana.

Aamuherätys viiden tunnin yöunien jälkeen, aamiainen kiinalaisessa ja sen jälkeen museoon katselemaan GEO-lehden historian parhaita valokuvia ja tuon koitoksen jälkeen sitten takaisin kämpille ottamaan ylipitkät päiväunet vaikka edelleen väsyttää julmetusti. Jos vaikka vaan makaisi sängyssä ja katselisi Pasilan ensimmäistä tuotantokautta...

Ei kommentteja: