sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Muksu

Taidan olla rakastunut.

Asun nimittäin väliaikaismajoituksessa pari merkintää sitten tapaamani saksalais-latvialaisen pariskunnan nurkissa (5h, 2 kylppäriä ja keittiö juuri ja juuri riittää neljälle, katsokaas) ja heidän vajaa kolmivuotias poikansa on vaan yksinkertaisesti ihastuttava. Omilla saksankielentaidoilla pystyy hyvin sonkottamaan tarvittavat leikit läpi ja lasten kanssa on huomattavan helppo kommunikoida myös elekielellä.

Varsinkin näin viikonloppuna on mukavaa lähteä lapsen kanssa ulos ennen päikkäreitä ja illalla sitten kokkailla hieman isommalle porukalle. (Pitäähän sitä jotain nyt majapaikkaa vastaan tehdä). Muksu pitää mitä eriskummallisimmista asioista ja nuoriherran keskittyminen raakaa sipulia kuoriessa ja syödessä pärjää intensiivisyydessään Kasparovin otsarypyille hänen pelatessaan Deep Blueta vastaan. Lisäksi saa päivän lihaskuntotreenin helposti hoidettua kun vaikka leikkii hissiä.

No, eivätköhän ikäiseni naiset kohtapuolin ala arvostamaan myös sellaisia miehiä, jotka profiloituvat ehkä enemmänkin potentiaalisiksi isiksi kuin jänniksi ja elämyksellisiksi kumppaneiksi. Vaikka eihän miehillä tässä suhteessa biologisesti mikään kiire ole. Olisipahan vaan mukava ehkä muutaman vuoden päästä...

Ei kommentteja: