maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Aikuisten juhlat

Vietin selkeästi tämän vuodenvaihteen aikuisten juhlissa. Tuntomerkkejä ovat mm. seuraavat asiat: 1) Juhlissa on ruoka- ja juomatarjoilu, mutta kyseessä eivät ole nyyttärit. 2) Juhlissa on etupäässä pariskuntia. 3) Juhliin sai autokyydin kotiovelta. 4) Juhlat olivat Vantaalla, rivitalon päädyssä. 5) Yöksi jääville oli patjat, peitot, tyynyt ja puhtaat lakanat.

Voisi kuvitella, että kyseessä on sinkun painajainen, katsella koko ilta tyytyväisiä pareja ja seurustella siinä sitten suvereenisti heidän kanssaan. Itse en ole koskaan ole osannut olla kateellinen muiden onnesta, vaan lähinnä katson iloisena vierestä kun ihmiset ovat löytäneet toisensa. Tosin vuoden vaihtuessa kun kaikki ympärillä olevat parit painoivat huulet huulia vasten juolahti mieleen kaihoisa ajatus siitä, että "olisihan tuo nyt aika lailla mukavampaa kuin yksin tässä vesisateessa seisominen". Onneksi sisällä ollessa sain sitten rapsutella ja hellitellä kaverin staffia senkin edestä. Ja pussaillakin se pieni peto yritti aamulla kun päätti, että myös ihmisten on aika nousta ylös. Ei sellaista innokkuutta voi kuin katsoa heltyen.

Ilta kuitenkin meni erittäin mallikkaasti miesten saunoessa ja juodessa olutta ja naisten pitäessä keskustelukerhoa keittiössä. Itse tosin jättäydyin jälkimmäiseltä saunakierrokselta pois kun välillä miesten jutut alkaa kyllästyttää liiaksi. Niitä sitäpaitsi ehti kuunnella aivan riittämiin naisten mentyä nukkumaan kun miehet jäivät sitten olohuoneeseen pelaamaan futista xboxilla. En kaivannut yhtään savuista baaria taikka meluisaa yökerhoa. Vuodenvaihde meni varsin mallikkaasti näinkin.

Tänä aamuna sitten kavereitten kanssa vielä Salon Bravadoon pizzalle ja futista katsomaan. Itse tosin häivyin ensimmäisen puoliajan jälkeen pizzan syötyäni kotiin suihkuun ja lepäämään. Uusi vuosi otettu kunnialla vastaan.

Ei kommentteja: