keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Naismausta, jälleen

En tiedä mikä siinä on, mutta oikeastaan likipitäen kaikki naiset, joita olen pitänyt viehättävinä ja kiinnostavina ovat olleet minua paria vuotta vanhempia. Eihän tuo varmastikaan tavatonta ole, mutta jotenkin ihmettelen asiaa kun tämä yhteiskunta niin mukamas painostaa miehiä pitämään yhä nuoremmista ja nuoremmista naisista. En minä ainakaan osaa antaa riittävää arvoa pelkästään sille seikalle, että on tietyn ikäinen. Elämänkokemus, hyvä itsetunto ja varmuus ovat kuitenkin 20 kertaa viehättävämpiä ominaisuuksia kuin nuori ja kiinteä vartalo. Mutta minähän vasta opettelenkin olemaan seksiä jahtaava sovinistisika, joten ehkä en vain vielä ymmärrä "hyvän päälle".

Ja siis pointtinahan on tosiaan se, että törmäsin eräässä koulumme monista jonoista erittäin mukavanoloiseen naisihmiseen, joka yllättäen osoittautui osallistuvaksi samalle kurssille kanssani. Hänkin siis minua paria vuotta vanhempi, mutta eipä se ole ennenkään haitannut mitään. Istutaan kuitenkin pari kertaa viikossa taas samalla kurssilla, takarivissä, jokseenkin enemmän huomiota toisiimme kuin opetukseen kiinnittäen. Saas nährä mitä tästki tulee.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, täällä kolmenkympin ikäkriisissä painiskeleva ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa: samaan postaukseen yhdistit sanonnat "pari vuotta vanhempi" ja "elämänkokemus, hyvä itsetunto ja varmuus ovat kuitenkin 20 kertaa viehättävämpiä ominaisuuksia kuin nuori ja kiinteä vartalo". Ikään kuin se kroppa nyt väkisin PARISSA vuodessa rupsahtaisi ja itsetunto syntyisi! :D

No joka tapauksessa, ymmärsin kyllä pointtisi. Piti vaan tällaisen vanhemman neiti-ihmisen (joka on jo ajat sitten todennut iän olevan huono mittari ihmisten vetovoiman, älyn, hauskuuden jne suhteen) päästä taas häiriköimään tähän kommenttilootaan. Ja tsemppiä vaan taas naisten pariin, oli ne iältään mitä vaan!

Nimim. "Marinointiko vai vääristynyt minäkuvako sen tekee, että kuvittelee olevansa ikäisekseen hyvin säilynyt?"

Jazmanaut kirjoitti...

Nuorille naisille pitää aina olla kertomassa, miten asiat on.
Vanhemmat taas kertoo sulle!

Tai no joo.. ehe ehe...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Miten minusta tuntuu, että tuo lause olisi ollut parempi kirjoittaa muotoon "Aivot kiinnostavat minua enemmän kuin teinipillut" niin ei varmaan kenelläkään olisi ollut mitään sanomista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Haha, komppaan täysin asiassa vaikka olet kyllä tolla "parilla vuodella" aika noviisi.

Musta yhteiskunta painostaa ihan samalla tavalla nuoria ja nuoria aikuisia naisia pariutumaan sen salilla käyvän hyvämerkkisiä farkkuja ja trendisneakerseja käyttävän itseäsi pari vuotta vanhemman sileäposkisen Bossilta tuoksuvan miehen kanssa. Jos olet tosi altsu, nappaat sen ooh +5 v miehen joka soittaa jossain vastikään demon/levyn tehneessä pändissä ja käyttää (vieläkin..) mustaa nahkatakkia.

Ja auta armias jos haluatkin itseäsi 10-30 vuotta vanhempaa miestä siksi, että se ei ole epävarma koskettaessaan sua, ei typerän playeri tai muuta vastaavaa, saat kyllä kuulla että se vaan hyväkskäyttää sua tai muuta yhtä ylentävää.