lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Palvelukseen halutaan

Pehmoinen, hellyyttävä henkilö, jonka kanssa voisi juuri nyt käpertyä sohvalle, nauttia hyvää viiniä, jutella tai katsoa jotain leffaa.

En usko, että olen vielä lähimaillakaan inhimillisen läheisyydenkaipuun äärirajoja, mutta oikeesti olisi nyt sellainen olo, että haluaisi vain olla vierellä.

5 kommenttia:

Amaaria kirjoitti...

Tämä on niin tätä sinkun lauantai-iltaa... samasta taudista kärsitään (flunssan ohella)täälläkin. Onhan niitä aviomiespalveluita sinkkuneidoille kodin pikku korjauksia ja muita muka-miesten-töitä tekemään, miksi ei joku voisi perustaa firman toimialana halikaverit, joita voisi kutsua sohvalle viinipullon jakamista ja leffan töllöttämistä ja posken silittelyä varten. Tosin tämän firman pr-puoli pitäisi hoitaa sitten taidolla, ettei toiminta sekoittuisi ihmisten mielissä muihin toimialoihin. ;)

Onneksi on netti ja sen lämpöiset näppäimet...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kyl mä voin tollasta keikkaa tehdä ihan mielelläni. :) Ihan vaan vaikka sillä viini- ja leffapalkallakin. Hitto, mähän vaikka toisin pullon samppanjaa mukanani jos se siitä olisi kiinni. :)

Amaaria kirjoitti...

Tietysti vähemmän bisneshenkinen ratkaisu voisi olla tällainen sinkkujen oma halimisosuuskunta, kukin kantaa kortensa (tai pullonsa ja kainalonsa) kekoon vuorollaan, sitäpaitsi hyötyhän olisi aina vastavuoroista. Melkein voisin jo tarttua tuohon samppanjasyöttiin, harmi vain, että Kallio on junakilometrien päässä sohvastani. ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kieltämättä haliosuuskunta olisi kaikin puolin järkevä ratkaisu. Tosin kaikki eivät varmasti tulisi toimeen kaikkien kanssa, joten joku hieno systeemi tuohon pitäisi vielä kehittää. Mutta sittenhän se olisi jo deittilua ja se ei enää toimisi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tuota haliosuuskunta-ajatusta voisi kehittää vielä eteenpäin. Minä ainakin liittyisin siihen välittömästi. Olen haliaddikti ja nämä kuivat kaudet ottavat koville.