tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Tylsä opettaja

Ikävää, kun opettajiksi hakeutuvat myös sellaiset henkilöt, jotka eivät kovin hyvin mielestäni opettajiksi sovi. Kilpailustrategioista saisi varmasti kerrottua myös mielenkiintoisesti, mutta 30-diainen powerpoint ja epävarma, hötkyilevä ja rönsyilevä esitys eivät ainakaan minun mielenkiintoani jaksa ylläpitää. Lopuksi hirveällä kiireellä 10 diaa läpi ja ilmoitus tuntien loppuessa: "mulla menee enää ihan vaan kolme minuuttia". Onneksi on läppäri ja wlan että voi purnata reaaliajassa. :)

Ei siinä mitään, kyllä opettajien pitkät kesälomat varmasti houkuttelevat monia. Kelpaisi itsellekin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä opiskelet? Mikä susta tulee isona? Haaveissasi ja todennäkösesti?

Amaaria kirjoitti...

Tunsin ensin piston sydämessäni - muistelin omia powerpoint-esityksiäni ja mietin opiskelijoiden kivikasvoja, joista ei oikein voi edes päätellä mitä he ajattelevat. Luultavasti omiaan.

Lohduttaudun sillä, etten ole opettaja eikä minulla ole kesälomaa. ;) ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Todennäköisesti minusta tulee moraaliton bisnesmies, joka tekee rahaa muiden kurjuudesta ja imee pikkulasten verta. KTM:n paperit tavoitteena, mutta tradenomitutkinto ensin pois alta. Saapahan kaksi tutkintoa samalla vaivalla.

Taide on mukava harrastus, mutta ei sitä työkseen jaksaisi. Sitten kun on tehnyt menestyksekkään uran liike-elämässä, niin voi vaikka siirtyä opetushommiin. Se se kutsumus tietyllä tavalla on, mutta kaikki aikanaan. :)