sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Pasta Al Dente

Miten voikaan onnistua näin? Jatkoilla kokkasin vieraille kaapinpohjien jämistä (sipulia, tomaattimurskaa, pakastevihanneksia, kermaa) yllättävän maistuvan pasta-aterian ja kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä lopputulokseen. Itse onnistuin jollain taikatempulla lohkaisemaan yhden hampaistani tuota syödessä! Siis kermaista tomaattikastiketta ja pastaa! Ei pysty ymmärtämään, mutta jotain kovaa rouhahti suussa, mutta kun kipua ei ollut, niin jatkoin syömistä hyvällä ruokahalulla. Kielitunnustelu ja vessan peilin edessä suoritettu typerältä näyttävä tutkiskelu vahvistivat tapahtuneen. Onneksi ei ole mitään hammaslääkärifobiaa, mutta ehkä sellaisen saa tässä vielä ajan myötä kehitettyä.

Muutoin olo on tänään ollut enimmäkseen hieman krapulainen ja uupunut.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö olisi kannattanut liittyä seuraanne, kun kerran oli yöpalaa ja kuulemma konjakkiakin tarjolla. No, täytyy tunnustaa, että kipaisin nakkikioskilla kotimatkalla syömässä jotakin epämääräistä, mutta täyttävää.

Hampaan lohkeaminen ilman järkevää syytä voi johtua huomaamatta syntyneestä reiästä, joten kantsii mennä varoiksi pikaisesti hammaslääkäriin, nim. Kokemusta on.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Eikös se ole hyvän isännän velvollisuus huolehtia siitä, että vierailla on ruokaa ja juomaa? :)

Mutta tosiaan, jallu oli loppu joten piti sitten tyytymän Meukow-merkkiseen korvikkeeseen.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Minulla lohkesi kerran hammas purukumin vuoksi.

Onneksi oli piirakoita kotona.

silumiini kirjoitti...

Kiitokset hyvästä ruoasta, konjakista ja jatkoista!

Ja tsemiä hammaslääkäriin! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiittänen ruoasta! Osasit loihtia makuelämyksen vain muutamista aineksista. Hämmentävää. Kadehdin vessaasi, voisinpa saada identtisen omaan kämppäämme.