sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Kaipuu

Ensimmäistä kertaa läheisyydenkaipuu iski oikein kunnolla tänään. Ilman mitään järjellistä syytä, mutta iskipähän kumminkin.

Haluaisin, että lähelläni olisi toinen ihminen. Heterouttani mieluusti naispuoleinen. Tahtoisin istua hänen vierellään, koskettaa hellästi ja ottaa hänet kainalooni. Tuntea hänen vartalonsa vasten omaani ja nuuhkaista hänen hiuksiaan. Tahtoisin silittää häntä, ensin hiuksia, josta sormenpäät eksyisivät minuuttien kuluttua hänen kaulalleen, ensin hieman hipaisten, sivelyjen lomassa kuin huomaamatta hänen kaulaansa hyväillen. Toisella kädellä painaisin häntä tiukemmin vasten itseäni ja laskisin pääni hänen kaulalleen hartian päälle lepäämään. Huuleni hellästi hänen ihollaan. Hengittäisin sisään nenänpää hentoa kaulaa hyväillen samalla tuoksutellen hänen ihoaan. Kylmät väreet juoksevat läpi kehonsa ja kätensä menevät hieman kananlihalle kun huuleni saavuttavat hänen korvalehtensä. Hän tarrautuu kädellään tiukemmin kiinni käteeni. Siirrän hiuksiaan pois kasvojen edestä ja suutelen hellästi kaulaa, samalla kun sormeni valuvat hänen kasvojensa muotoja mukaillen alas hänen harteilleen ja siitä edelleen käsivartta pitkin aina sormenpäihin asti. Pujotan sormeni hänen sormiensa lomasta ja painamme kätemme hellästi ristiin. Pidän häntä lähellä ja tunnen jokaisen henkäyksen...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä kuvaus. Voi sinua. Voi miehiä (jotka hellivät). Voi kylmiä väreitä. Nyt iski kaipuu tännekin. :-/

Mirdi kirjoitti...

höh.. NO niin iski mullekin.
nissä olis mulle kiva mies...

Eräs Saara kirjoitti...

Joo kyllä tällä pitäis pillua saada.

Anonyymi kirjoitti...

oih, kun oli kaunista....*huoh

Jazmanaut kirjoitti...

Se on tää kevät kun saa herkistelemään.

Ja ei tää ei ole vitsi vaan kaveripiirissä kaikilla on kutina.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, sekoaahan ne eläimetkin vuodenajoista niin miksei ihmisetkin. Sinänsä ihan uskottava selitys. Sula maa, enemmän valoa, muutama aste lämmintä, vihreitä nurmikkoja... Kyllähän tämä aika keväältä tuntuu. :)