lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Loman loppu

Odotan koulun alkua ihan innolla, meneillään on viimeiset pakolliset kurssit ja olen livauttanut mukaan myös sulkapalloa ja suullista ruotsia, eli mukavia kursseja, jotka eivät vaadi juurikaan panostusta kouluajan ulkopuolella ja tuovat mukavaa vaihtelua opiskeluarkeen. (Ja tietenkin opiskelijalle sopivaa ohjattua liikuntaa ilmaiseksi, josta annetaan vielä opintopisteitäkin!)

Treffit iltojani sulostuttaneen kanssa eivät toteutuneet vielä, mutta hyvää kannattaa aina odottaa, eikö? Tavallaan ihan mukavaa, että tutustumisvaiheen kutkutus ei ole hävinnyt tekstiviesteistä tai nettikeskusteluista, mutta toisaalta haluaisi saada myös kasvot henkilölle rivien takana ja päästä toteuttamaan kaikkea sitä, mistä ollaan puhuttu. Tai edes halaamaan kun on juttujen perusteella niin hiivatin monta kertaa jo tehnyt mieli napata se pieni hyvänolonkimppu käsivarsille ja rutistaa kerran oikein kunnolla, hellittäen sitten hieman otetta, mutta jättäen hänet kuitenkin itseäni vasten painautuneena halattavaksi. Odottavan aika on pitkä.

***

Asiaan sen enempää liittymättä: jotenkin Darin -nimisen artistin lohkaisu Perfect tuo sävelkulultaan mieleen erehdyttävästi vanhan coca-colamainoksen. Huomasinpahan vain kun kerrankin sattui olemaan MTV auki tuolla taustalla.

Ei kommentteja: