keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Potkua elämään

Myönnetään, että olen mainoksen uhri siinä mielessä, että olen nyt silkasta mielenkiinnosta kokeillut HK:n potku -pikaruokasarjan tex-mexpalleroita ja kananugetteja. Pakkaukset ovat miehisen käytännöllisiä (lihapullien mukana tulee pieni muovinen haarukka ja nugettien mukana yksi kosteuspyyhe!) ja kaikkea muuta kuin ympäristöystävällisiä (muovikansi, erillinen muovipurkki mukana tulevalle kastikkeelle, muovihaarukka/kosteuspyyhe, muovinen välikansi ja muovinen, paperilla päällystetty astia, jossa itse tuote on). Mutta minähän olen mies, joten minua kiinnostaa vain tästä kuolleesta eläimestä jalostetun tuotteen maku.

Lihapullat reputtivat ensimmäisen testin, sillä en popsinut niitä kaikkia kylmänä odotellessani uunin lämpiämistä vaan suurin osa niistä pääsi pellille asti lämpiämään. Maku oli hieman tulinen, ihan OK, ei kuitenkaan mitenkään erikoinen. Mukana tullut salsakastikekin oli "ihan jees", mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. En osta uudestaan.

Broilerinugetit ovat selkeästi astetta tulisempia, joka minun kohdallani on hyvä asia. Koostumus on hieman epäilyttävän elastinen, mutta kyllä niihin hampaat pystyy. Juusto-jalopenodippi tasoittaa sopivasti tulisuutta ja kokonaisuus on oikeastaan varsin maukas. Yllättävän tulista ollakseen valmisruokaa. Nämä sopisivat varmasti hyvin tumpelon kotikokin miehisiin illanistujaisiin, joissa ei olutta tai rasvaa säästellä. Positiivinen yllätys.

6 kommenttia:

Amaaria kirjoitti...

Kosteuspyyhe!! *pyörittelee silmiään*

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Minusta tuo on aika hellyyttävän huomaavaista vaikka itse söinkin haarukalla. Jollainhan ne sormet pitää pyyhkiä jos noita vaan napsii suoraan kiposta sormin, niin kuin tosimiehet tekevät. Se, että käyttävätkö tosimiehet savetteja sun muita on sitten oma asiansa, mutta ovatpahan ainakin ajatelleet hommat loppuun asti. Ei tarvi sohvalta poistua kun saa kädetkin puhdistettua samalla vaivalla. :)

Amaaria kirjoitti...

No joo, tavallaanhan tuo on vain jatkumoa valmiiksi viipaloiduille kinkuille, halkaistuille sämpylöille ja annospurkkiin pakatulle riisipuurolle + hillolle. Puhumattakaan parfymoiduista pikkuhousunsuojista ja muista kuluttajan elämän ah-niin-helpoksi ja ylelliseksi tekevistä pikku keksinnöistä. ;)

Jazmanaut kirjoitti...

Ainakaan tuossa ei ole sorruttu virheelliseen mainostukseen ja ylihypetykseen, kun kerta purkin kyljessäkin lukee että:
"Ei täysin mauton"

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, purkin kyljessä lukee myös, että "sulje puhelin ruokailun ajaksi" :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mun mies on niin tiedostava ettei syö broilerinuggetteja - melkein mitä suurin sääli, koka haluaisin aina ihan mielettömästi leikkiä parin viinilasin jälkeen känniyötä ja syödä ranskalaisia ja nuggetteja runsaalla suolalla himassa!