torstaina, elokuuta 30, 2007

Idiootti

Nyt morkkistelee oikein pahemman kerran. Tai lähinnä sitä vaan ruoskii itseään että kuinka tyhmä ihminen osaakaan olla. Eilinen ilta saksalaisen kanssa oli mitä mainioin, juteltiin taukoamatta nelisen tuntia siinä samassa muutama baari kiertäen. Saattelin neidon juna-asemalle ja sen jälkeen sitten kävin pyörähtämässä vielä koulun bileissä, sillä olin sanonut parille henkilölle että sinne tulen. Jossain vaiheessa onnistuin sitten tekemään lähempää tuttavuutta yhden toisen vaihtarn kanssa ja lopulta päädyimme kämpilleni ihan vaan nukkumaan, mutta kuitenkin.

En kyllä varmaankaan olisi fyysisesti kykeneväinen pettämään seurustelukumppaniani mikäli jo yksien kivojen treffien jälkeen minulle tulee sellainen olo, että olen pettänyt tuota treffikumppania.

Eniten tässä vaan kyrsii se asia, että ihan turhaan joutuu nyt selittelemään ensinnäkin tälle saksalaiselle, että mikäs homman nimi on, sillä varmasti juorut leviävät hyvinkin nopeasti. Ja toisekseen taas pitää kaataa jäitä tämän yövieraan niskaan kun on antanut ymmärtää vaikka mitä.

Tekisi mieli vaan erakoitua jonnekin pylvään nokkaan, prkl.

1 kommentti:

Serika kirjoitti...

No tää on just tätä. Pylväs ois kyllä paras paikka tässä vaiheessa itse kullekin.

Olenkin lukenut joskus jostain sellaisesta pylväsmunkista joka eleli jossain Arameassa vai missälie kauan sitten. Tais niitä olla useampiakin, mutta tää yks oli erityisen tunnettu. Enpä nyt siitä mitään muista. Muistui vaan mieleen.