sunnuntaina, elokuuta 19, 2007

Krapulabileet

Tässä krapulaisen työpäivän aikana ehti suunnitella kaikenlaista ja yksi idea on miltei pakko joskus toteuttaa: krapulabileet. (nimi työn alla)

Homma menee sillä tavalla, että tämä minun kämppä valmistetaan seuraavan päivän krapulaolotilaa ajatellen täydelliseksi, eli sohvan ja telkkarin väliin avataan pari vierasvuodetta, joihin puhtaat ja hyväntuoksuiset lakanat. Sohvalle voi luonnollisesti myös mennä makoilemaan, mutta myös lattialla olisi täten tilaa löhöillä. Väsyneimmät voisivat vaikka torkkua sängyllänikin jos siltä tuntuisi. Jääkaappiin olisi varattuna kaikkien osallistujien lempikrapulamättöä ja leffahyllyyn sopivaa krapulakatsottavaa.

Juhlien pukukoodi olisi löysät, nuhjaantuneet ja mukavat pyjamat/yöpuku/verkkarit tms. Pääasia kuitenkin että niissä olisi mukava olla. Juhlien aktiv... passiviteetteihin siis kuuluisi makoilua, löhöilyä, leffankatselua, jutustelua ja yleistä köllimistä. Sekä tietenkin kaikkia kiellettyjä herkkuja, joita vain krapulapäivänä on lupa ylen määrin nauttia. Sic transit crapula mundi. :)

Ja etkoilla pitää tietenkin edeltävänä iltana sen verran ahkerasti että krapula toteutuu. Onko mukaanlähtijöitä?

11 kommenttia:

annareetta kirjoitti...

i'm in!!

Aamuaurinko kirjoitti...

Mä kans!!

Elegia kirjoitti...

Mielenkiintoinen idea. Miksi sitä krapulaa pitäisi aina kärsiä yksin!? Saat tuon kuulostamaan ihan juhlalta ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli näitä ennen sinkkukavereiden kanssa lähes joka sunnuntai, nykyään sinkut on vähentyneet ja sunnuntait menee yksin ja yleensä ainakin semi-ahdistuneena. Kimpassa on niiin paljon kivampaa.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Itse ainakin pidän tietyllä tavalla siitä krapulaisen hitaasta olotilasta ja parhaat darrapäivät ovat juuri niitä jolloin voi kaverin/kavereiden kanssa vaan olla ja olla tekemättä mitään.

Uskon, että täällä olisi todella hauskaa. :) Seuraavan blogimiitin jälkeen töiden niin salliessa Blogmeet Hangover Afterpartyt Kalliossa luonani. Muistuttakaa vaikka jos unohdan. :D

Merry kirjoitti...

Mulla ylempänä kommentoineen Anonyymin kanssa aika samanlainen historia takana: ennen riekuttiin kaveripossella alkuosa viikonlopusta ja loppuosa paranneltiin itseämme ja toinen toisiamme jonkun kämpillä. Nykyään joudun oleilemaan sunnuntait aika visusti issekseni.

Hyvä idis nuo krapulabileet siis! :)

Duussi kirjoitti...

Huippu olis tollanen sunnuntai. Paitsi että pitäis jotenkin saada etkoiltua juuri oikein - jos varoittamatta iskeekin Todellinen Krapula, ainoa vaihtoehto on makaaminen hiljaa paikallaan pilkkopimeässä huoneessa, siinä ei bileet paljo auta.

Tähänastisista kommenteista päätellen sun luo olis näköjään tulossa verkkaribileisiin lauma naisia. Not bad, huh? :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kovat on tytöillä puheet, mutta uskon sitten kun ne makoilevat täällä lattialla tyytyväisinä. :)

turisti kirjoitti...

Eli siis tulevana lauantaina vedetään ne kuperkeikkahuppelit ja sunnuntaina sitten maataan sun luona kuola poskella?

Loistavaa! Mulla onkin sopivasti vapaata ja Juniksella lauantaina kekkerit!

Varaa Jaffaa ja juustonaksuja.

Ai ei vai? No höh.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Turisti, muuten kyllä, mutta tuo työeste on valitettavasti voimassa tulevana sunnuntaina. Pitäisi lähteä töihin silloin kun normaalit krapulaiset vasta heräilevät. Kohta helpottaa kun palaan taas lomailemaan opiskelujen pariin. :)

Tytteli kirjoitti...

Ideana mahtava! =) Todellakin saat Elegiaa lainaten krapulapäivän kuulostamaan juhlalta. =) Itsellä myöskin nykyään tilanne, että kaikki ystävät, joiden kanssa ennen vietti krapulapäiviä, ovat nykyään varattuja ja "pahimmassa" tapauksessa heillä on myös lapsia, joten yksin saa nykyään krapulaansa aina potea. Tosin eipä sitä nykyään kovin usein edes tule juotua, kun ei kukaan pääse kaveriksi viihteelle lähtemään, jos ei satu jostain lastenhoitajaa saamaan...