torstaina, elokuuta 16, 2007

Puhelinsoitto

Mukavaa kun on kavereita. Tällä kertaa eräällä oli hätä kun viinat olivat päässeet loppumaan ja veli oli käymässä viimeistä kertaa pitkiin aikoihin. Itselläni on tunnetusti täällä baarikaappi pullollaan väkeviä ja mietoja alkoholijuomia, viinikaapissa kolmisenkymmentä pulloa kohtuullisia ja vähän parempiakin viinejä ja samppanjoita sekä nyt vielä sattui olemaan reilusti lonkeroa ja olutta jääkaapissakin. No pakkasin sitten pojille puoli muovikassillista A.Le Coq:ia ja ginigreippijuomaa antaen vielä eväspulloksi pienen punaisen mehupullon täytettynä vodkalla kun niin hellyyttävän näköisiä olivat. Lupasi taksikuskikaveri sitten ilmaisen kyydin Etelä-Suomen alueella jos vaan joskus tarvitsisin. Varsin kohtuullinen kompensaatio ylimääräisistä tax-freetuomisista. Etenkin kun niitä nyt jäi vielä kolmisenkymmentä tölkkiä tuota jääkaappia koristamaan.

Sinänsä hassu sattuma, että kävin juuri tänään heittämässä täydestä viinikaapista Dom Perignon '99:n ja muutaman pullon Meursaultia, Chablista sekä Tokajia viinikellarille, jonne olin myös nuo oluet ja lonkerot jättänyt synttäriristeilyn jälkeen väliaikaiseen säilöön. Tuli haettua ne näemmä juuri oikeaan aikaan ja tarpeeseen. :D

(Tämä postaus ehkä myös osaltaan selittää hieman kaksijakoista suhtautumistani alkoholiin... Että nuo nauttimani juomat tuppaavat olemaan sellaisia, että oikeassa seurassa niistä saisi paljon enemmänkin irti kuin pelkän humalan.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lääh... mä oon just hiki hatussa siivonnu ja 'sisustanu' (siirrelly tavaroita paikasta toiseen) koko illan ja sit luen tollasen postauksen.

Eikä mul oo yhtään kylmää juomaa jääkaapissa! :/

Kunnollisesti varustettu viinakaappi JA viinikaappi kyllä pitäis olla joka kodissa - tai ainakin mun kodissa.

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen satsi evästä. Minulla on suora suhde alkoholiin: sitä pitää olla kaapissa, jos sattuu tekemään mieli. En juo kovin usein ja silloinkin yleensä yksin kotona.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

merry, muuta vähän lähemmäs niin voit käydä aina nopeesti kipaisemassa kylässä. :)

elegia: Vähän sama ajatus on itselläkin taustalla. Sekä lisäksi tietenkin se sisäänrakennettu halu ja tarve olla hyvä isäntä. Ja hyvältä isännältähän löytyy aina jokaiselle jotakin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsit... taas olis joku herkkujuoma maistunu. Olin FLOW:ssa ja siel ei oikein jaksanu jonotella baaritiskille. Tanssin ahkerasti -> tuli kuuma & jano. Olisin vieläpä ollu lähellä sua! Mutta, enpä lukenu sun kommenttia ennenku vasta ny. (Enkä tiettykään olis keskellä yötä uskaltanu soitella.)

Nyt aplarimehkaa ja nukkumaan. :)