maanantaina, elokuuta 13, 2007

vesikatkos wt*f?1A!!*!

Miksiköhän sitä on niin vaikea oikeasti sisäistää taloyhtiön ulko-oveen liimattuja fonttikoolla 72 kirjoitettuja "VESIKATKOS MAANANTAINA 13.8. KLO 9-13". -lappuja? En sitten pesekään pyykkiä tässä aamulla ennen töihin menoa, en sitten käykään suihkussa jne. Ellen säilöisi jokseenkin epäsäännöllisesti puolentoista litran vesipulloa jääkaapissani, niin pesisin hampaatkin varmaan ilmastointilaitteen kondenssivedellä.

note to self: ne laput yleensä tarkoittavat jotain.

4 kommenttia:

PartyFlickan kirjoitti...

:D

Sedis kirjoitti...

Kello yhdeksän? Siinä on aamutuimaa kerrakseen käydä suihkussa ennen kellokortin leimaamista.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

En kyllä rupea heräilemään ennen luontaista heräämisaikaani vain sen takia, että joidenkin muiden on täytynyt raahautua töihin kyseisenä ajankohtana. :)

No mutta nyt tulee taas vettä, joten kriisi vältetty. Saisivat ajatella vaan krapulaisia ja iltatyöntekijöitä noissa aikataulutuksissaan. Ja etenkin krapulaisia iltatyöntekijöitä.

totuudentiella kirjoitti...

Olen huomannut saman. Tuntuu siltä kuin ne laput käytäisiin liimaamassa vasta aamulla ulko-oveen. Harmillista on myös se, että on hikisenä ja pahanhajuisena ja itseään inhoten odottanut koko päivän taloyhtiön lenkkisaunaa vain huomatakseen, että sauna on pois käytöstä sähkövian vuoksi.