perjantaina, elokuuta 31, 2007

Dance your worries away

Minua vähänkään paremmin tuntevat ihmiset tietävät kuinka hiton sekaisin minun pitää olla, että olen vapaaehtoisesti tanssilattialla pari tuntia putkeen tanssimassa. Onnelassa. Mutta mitäpä sitä ei naisen takia tekisikään.

Eli oltiin vaihtareiden kanssa keilaamassa ja sieltä jatkettiin sitten Royal Onnelaan. Tosin yksi raukkaparka ei ollut muistanut ottaa henkkareita mukaansa, joten kävin sitten seurana hakemassa Pasilasta tytön paperit. Uudella yrittämällä sisään ja nopeasti sitten liittäydyin saksalaisen ja kaveriensa seuraan, jossa tuli sitten myös tanssahdeltua aika pitkään. Jossain välissä puhuttiin yleisemmällä tasolla bilettämisestä ja siinä lomassa sain kuulla miten joskus hänellä oli ongelmia saada ketään kavereita tai poikaystäväänsä mukaan bilettämään kotimaassaan niin hän sitten on tottunut käymään yksin ravintoloissa. En nyt siinä vaiheessa jaksanut takertua tuohon sen enempää, mutta tavallaanhan tuo ratkaisisi paljonkin asioita melko helposti. Harmittaisi vaan, että on jo ehtinyt selkeästi hieman jo ihastua.

Vi ska se.

5 kommenttia:

PA kirjoitti...

Vaihtarit ovat siitä kivoja, että heiltä voi viattomasti tiedustella, eikö ollut hankalaa lähteä ja jättää kavereita ja poikaystävää taakseen. Samassa yhteydessä, kun päivittelee, miksi joku tulisi Suomeen ja onpas täällä kylmä, eikö vain.

Visukinttu-Jarkko kirjoitti...

Mutta eihän toi tarkoita, että se poikaystävä olisi kovin validi tapaus? :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

PA, erittäin "smuuthia". :)

Jarkko, ei tosiaan tarkoitakaan, mutta mikäli poikaystävä on vielä kuvioissa niin yksi ongelma olisi ratkaistu. Mutta jotenkin vaan osa minusta toivoo, että asia olisi jo sitä mitä aikamuoto viittaa.

Tosin ainakin neidin käytöksestä voisi kuvitella lukevansa hieman muunkinlaista kiinnostusta kuin pelkkää kaveruutta.

Arokettu kirjoitti...

En tietystikään tiedä, millaista käytöstä tässä tapauksessa tarkoitetaan, mutta yleisesti ottaen ihmisillä on tapana flirttailla ja hakkailla, jopa halailla ja kosketella päästessään siippansa valvovien silmien alta. Markkina-arvoa voi näin testata ilman seuraamuksia. Eikä noista mikään tarkoita mitään sen vakavampaa. Poikaystävän mainitseminen on minusta tarkoituksellinen merkki siitä, että mihinkään vakavampaan ei ole aikomusta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

A: itse en ole henkilökohtaisesti hakkaillut ketään vaikka seurustelinkin. :)

Jotenkin olen pääni sisällä ehtinyt tuon jälkeen lokeroida hänet enemmän sinne kaveripuolelle. Eikä siinä mitään, aivan mahtava henkilö hän on varmasti myös pelkkänä ystävänä, mutta pitäisin hyvänä, jos saisin.

Ainakin nuo ovat fiilikset tällä hetkellä.