keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Aamu

Sen verran kuin eilinen tunnelma oli seesteinen on tämänhetkinen tunnelma jumittaminen. Koko poppoo iloisessa jumitusdarrassa ei niinkään alkoholin kuin fyysisen rasituksen, saunomisen ja etanolin yhteisvaikutuksen takia. Lounasaika, joten lähdemme tästä kohta metsästämään pizzeriaa ja päivän ohjelmaan sopisi moottorikelkkailu paremmin kuin rinteiden kaluaminen.

--

Heh, päivä meni sitten ihan oikeasti jumittaessa, ulkoilua oli lähinnä kaupassa käynti ja ulkona nautittu lounas. Muutoin olemme olleetkin ihan omavaraisia ruuan suhteen ja kun matkassa on neljä mieshenkilöä, tuppaa ruokavaliokin olemaan automaattisesti enemmän tai vähemmän Atkins-ystävällinen. Tai eihän pekoniin käärityt lohkoperunat nyt perunan takia mitään dieettiruokaa ole, mutta sentään maskuliinista. :)

Tämä Ylläsjärvellä sijaitseva asumuksemme on enemmänkin rivitalomuotoinen loma-asunto kuin mökki, mutta hyvänä puolena siinä on varsin kelvolliset ruuanlaittomahdollisuudet. Eilen tein lammaspaistia, noita pekoniperunoita ja minttukastiketta. Tänään hauduttelin vajaan kilon perunoita, vähän päälle puoli litraa kermaa ja puolikkaan valkosipulin mustapippurin kera uunissa ja pari tuntia hiljaisella lämmöllä teki tehtävänsä. Ehtii siis nauttia tällä reissulla muustakin kuin pelkästä lumen pöllyttämisestä. Eilen oli tosiaan fyysisesti erittäin rankka päivä rinteessä kun ajauduimme sitten laskemaan merkattujen rinteiden ulkopuolelle ja puiden lomitse pujotteleminen on huomattavasti rankempaa kuin pelkkä normilaskeminen. Tänään ei aamun suunnitelmissa esiintynytä kelkkailuakaan tehty vaan pidettiin ihan rehellinen välipäivä. Nyt iltakymmeneltä on jo sellainen olo että voisi vaikka mennä nukkumaan.

Puolalaisen kanssa on vaihdettu muutama viesti, mutta ei mitään raportoimisen arvoista.

Ei kommentteja: