perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

Raportti

Hassua, että sinällään varsin anonyymiin blogiin ei uskalla/kehtaa/katso tarpeelliseksi kirjoittaa kaikkea, mitä voisi. Yksityisasiat ovat yksityisasioita ja liiallisiin yksityiskohtaisuuksiin meneminen ei palvele juurikaan mitään tarkoitusta ainakaan itseni osalta. [sanoi hän ennen kuin kirjoitti seuraavaa:]

Eilisiltainen selkähieronta alkoi yhdeksän aikaan ja päättyi lopullisesti joskus kahden maissa. Ei varsinaisesti mitään tantrista, mutta hyvin lähellä sitä kuitenkin. Päämääränä itsellä oli tosin ehkä enemmänkin hellävarainen kiusoittelu kuin mikään kosminen yhteys, mutta luonnostaan rakasteleminen on itselleni hyvin pitkäkestoista puuhaa ja jos aikaa vaan on, niin esileikkiin ja varsinaiseen aktiin saa helposti hukattua tunteja varsinkin suhteen alkuvaiheessa kun kaikki on uutta ja ennenkokematonta. Palkkioksi eilisestä jäi koko päivän kestävän typerännäköisen virneen lisäksi hampaanjäljet vasemmassa olkapäässä, kiihkosta syntynyt merkki kaulalle sekä kynsien painamat jäljet lantiolla.

Mutta se siitä. Tänään on kaverin kanssa otettu päiväkännit, käyty kasinolla, vietetty aikaa baarissa, oltu humalassa vielä illallakin ja syöty ala-arvoinen kebabinkuvatus Eerikin pippurissa. Oikeasti en pysty käsittämään että mistä se paikka maineensa on niittänyt. Parhaimmillaankin ruoka on ollut siellä vain keskivertoa. Mutta niinhän se useimmiten on kun ravintolassa käy: itse tekisin parempaa.

Hyvää yötä kaikille - ja huomenta niille jotka eivät nörtteile aamuneljältä koneensa äärellä.

Ei kommentteja: