sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

Saku

Tuli pitkästä aikaa Sakuakin nähtyä. Oltiin menossa viinikellarille alunperin, mutta koska olen vieläkin hieman kuumeinen niin hän tuli luokseni. Muutama tunti istuttiin sohvalla ja juteltiin, ei kuitenkaan tosiaan mitään sellaista, mistä blogiin kannattaisi kirj... hitto.

Hänkin harrastaa salaisena paheenaan animea, joten piti lyödä hänelle pari DVD:llistä kunnollista tavaraa kouraan, että hän pääsisi Dragonballista yli. Koska luoja paratkoon sillä saralla on paljon parempaa ja syvällisempääkin materiaalia tarjolla. :)

Tämä tapaaminen oli meidän mittapuullamme varsin lyhyt neljä-viisituntinen kun edellinen näkeminen venyi sellaiseksi nelitoistatuntiseksi. Tulimme siihen lopputulokseen, että täytyy järkätä pyjamabileet joku ilta että ehtii kunnolla vaihtaa kuulumisia sekä juoda ja syödä hyvin. Kuulostaa varsin mukavalta ja olisihan se ennen kuin hän pois lähtee. Seitsemän viikkoa. Melko lyhyt aika loppujen lopuksi.

Puolalaisen pitäisi tässä lähipäivinä palata takaisin Suomeen, joten siltä saralta tullee uutisia kohtapuolin myös. Täytyy katsoa minkälainen vaikutus keskinäiseen kanssakäymiseemme tällä reissulla oli kun edellinen hetkellisesti ainakin muutti melko paljon. Ja samalla voi myös naureskella sille, miten omat ajatukset ja tunteet eivät vaan yksinkertaisesti aina kulje samoilla kiskoilla.

Ei kommentteja: