tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Heräteostos

Bossin puku, musta. Ainahan sitä jossain tarvii. Eihän se tietenkään mikään Brioni ole, mutta pääasia että istuu. Olen hieman yllättynyt, että mittatilauspuvun (bespoke, not made to measure) jälkeen pystyin vielä kaupasta ostamaan puvun, mutta tottahan se on, että ruumiinrakenteeni menee aika hyvin yksiin tuon keskiverron kanssa. Räätälin tekemä on kuitenkin aina räätälin tekemä ja ihan yhtä hyvää täydellistä istuvuutta ei vaan kaupasta ostetuilla vaatekappaleilla voi saavuttaa.

Perjantaina näillä näkymin taas reiluksi viikoksi Lappiin kavereiden kanssa. Huomenna yksi erityinen tapaaminen. *kietoutuu mystisyyden verhoon*

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ööh. Eihän mittatilauspuku ole sama asia kuin räätälinpuku.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tuon takia englanninkielisillä termeillä tuota tarkensinkin. :)

Harris Twill kirjoitti...

No joo. Mittatilauspuku ei ole bespoke vaan sellainen on vaatturin- eli räätälinpuku. Tuo hämäsi. Olet siis oikean ja aidon vaatturipuvun omistaja. Onnittelen sijoituksesta kun aidot vaatturinpuvut kuitenkin maksavat melkoisesti ja niiden tekeminen kestää sovituksineen kohtuullisen kauan. Mitä räätäliä käytit?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Räätälin nimi oli Rajesh ja puku maksoi keskivertokansalaisen kolmen kuukauden palkan verran. Suhteessa siis samanhintaista, mutta länsimaalaiselle huomattavan edullista.

Olisihan se mukava mennä Savile Rowlle, kävellä vain sisään sopivaan liikkeeseen ja tilata, mutta sitä varten joutuu jo tekemään hieman enemmän töitä. :)