lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Asiakaspalvelu

Takaisin Kallioon -konglomeraatti laajentaa toimintaansa entisestään pystyäkseen paremmin palvelemaan asiakkaitaan. Käyttöön otetaan uusi, helppokäyttöinen puhelinpalvelu, josta voi tiedustella asioita periaatteella "mitä emme tiedä, siitä otamme selvää". Ilman varsinaista asiaa soitettaessa keskustelun vetovastuu on soittajalla ja keskustelun lopettamiseen sovelletaan WIFLI-säännöksiä.

Olkoon siis tarpeesi sitten atk-neuvonta, lettutaikinan koostumus, viinikonsultaatio, avautuminen yhdyssanavirheiden rasittavuudesta, korkeakorkoinen lyhytaikainen kulutusluotto, puhelinseksi älyllinen keskustelu puhelimitse, maskuliininen perspektiivi ihmissuhdeasioihin tai differentiaaliyhtälöiden ratkaisut (ei ratkaisutakuuta), niin puhelusi on tervetullut. Puhelut ovat normaalihintaisia ja mitään ylimääräisiä palvelumaksuja ei peritä. Palvelu tuotetaan emoyhtymän ydinliiketoiminnan kannalta irrelevanteilla resursseilla, joten palvelutarjonnan laajentaminen ei tuo osakkeenomistajille lainkaan ylimääräisiä kuluja, vaan toimintaa tehostetaan asiakaspalvelun laatua samalla dynaamisesti korottaen.

Palvelu on rajoitettu ainoastaan Takaisin Kallioon -blogin lukijoille ja puheluihin pyritään vastaamaan aina tilanteen niin salliessa. Puhelinpäivystys toimii blogin aloittajan ja ylläpitäjän valveillaojoaikojen puitteissa numerossa

046- 6823 628

Jotta emme unohtaisi blogiyhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että yhtymän maailmanlaajuinen brandi ja ennen kaikkea siihen liittyvä massiivinen markkinointiyhteistyö kuvailee erinomaisesti yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita niin reaali- kuin virtuaalimaailmassakin, joka taasen motivoi yhtymää tuottamaan entistä parempia palveluja.

--

Takaisin Kallioon™ aloitti toimintansa kesällä 2006 muotoaan hakevana erovalitteluna ja on hiljaa laajentunut suppeahkon lukijakunnan omaavaksi ihmissuhdeblogiksi, jossa suuruudentuntoinen poikamies yrittää vakuutella maailmalle omaa ylemmyyttään.

5 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

mitäs tämä nyt oikein on? nyt sillä on oma kuuma linja faneille ja huohottajille :D
kerro sitten, miten on alkanut mennä.

Arokettu kirjoitti...

Wuhuu, nyt se on täällä! Tavoitelluimman poikam... vävypojan ihkioma läähätyslinja. Kieltämättä haluan kuulla raporttia puheluista. Ehkä tuohon listaan pitäisi lisätä tieto siitä, että anonymiteetti taataan, mutta puheluiden sisältö saattaa päätyä blogisi täytteeksi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, eihän herrasmies tosiaan kehuskele... :) Mutta tosiaan, anonymiteetti taataan, mutta kuten arokettu arvelee, mieleenpainuvimmat puhelut saattavat päätyä blogin täytteeksi. :)

satu kirjoitti...

Pre-paid liittymä, aika kesyy :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, tällaisen anonyymihkon blogin kanssa kun olisi vain tyhmää pistää omaa numeroaan julkisesti jakeluun. :)