tiistaina, helmikuuta 24, 2009

Fantasia VI

Kysymys: miten kommunikoida naisihmiselle, joka selkeän väärinkäsityksen sekä kielimuurin johdosta ei halua olla enää missään tekemisissä kanssani vielä kun ei kasvokkainkaan oikeastaan voi asioita selvittää, ettei kollegat saisi tietää? Tai kun samasta syystä ei voi kukkiakaan lähettää. Niinpä, ei mitenkään.

Ja rationaalisten perustelujenkaan voimaan en menisi vannomaan, vaikka järjellä ajateltuna voisinkin aukottomasti todistaa, että hän on ymmärtänyt väärin ja pahoittanut mielensä turhaan.

Tai sitten neito ihan oikeasti vaan seurustelee, mutta raja tuli vastaan ja peittää nyt asian todellisen luonteen verhoutumalla jonkin puolitekaistun syyn taakse.

Paska fantasia. Pitäisi varmaan ruveta oikeasti elämään mielikuvitusmaailmassa ja suhtautua tosielämässä naisiin tunteettomasti ja pelkkinä seksiobjekteina. Alan nimittäin pikkuhiljaa ymmärtää miehiä, jotka ovat vittuuntuneita koko siihen saatanan venäläiseen ihmissuhderulettiin jossa kasino vedättää koko ajan ja täten ajautuvat diggailemaan naisten alistamisesta ja huorien paneskelua kun ovat tottuneet siihen, että heitä kohdellaan tunnetasolla kuin kylmiössä roikkuvaa ruhoa.

Helppoa niillä, jotka eivät pääse seksuaaliseen kanssakäymiseen tai muuhunkaan kontaktiin naisten kanssa. Säästyvät nimittäin aika vitun suurelta paskakuormalta kun jäävät tahtomattaan koko tämän kuvion ulkopuolelle. Että kyllä sitä kulissien tälläkin puolella on ihan vitun kypsiä ihmisiä ja ei niidenkään elämästä ole yksinäisyys ja kärsimys maagisesti jonkun pilluun kadonnut.

Perkele. Puren jos tulette lähelle vaikka itselleni olenkin vain vihainen.

11 kommenttia:

turisti kirjoitti...

Mä en nyt tarkoita tätä mitenkään pahalla tai millään lällällää-meiningillä, vaan ihan ystävänä sanon, että sun kannattais valita seurasi vähän tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

no nytkö jo tämä meni reisille... voi perskeles.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Turisti: joo, olen pohtinut tuota asiaa aiemminkin. Tavallaan sitä haluaa kuitenkin uskoa ihmisten hyvyyteen jne jne, mutta suomalainen mies on itsepäinen.

ja anolle: Niin ilmeisestikin. Laitoin nyt ajastetun viestin lähtemään viikonloppuna neidille, jossa rationaalisesti ja loogisesti selitin oman ajatuksenjuoksun ja että mitä sillä kaikella tarkoitin, mutta toiveet ovat oikeastaan nollassa. Ja eipä tässä enää mitään menetettävääkään ole. Pessimisti ei pety koskaan, mutta oikeassa oleminen vituttaa silti.

antero kirjoitti...

Se hotellihuone-viesti taisi saada neidin tuntemaan itsensä halvaksi? Enemmän naiset ehkä odottaa kutsua esim romattiselle illalliselle, vaikka tie johtaisikin sitten hotellihuoneeseen, sitä on turha etukäteen mainostaa. Kertoa siitä vasta sitten kun daami on niin kuumana, ettei paluuta ole. Tsemiä seuraavaan saumaan!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, näin naisena täytyy sanoa että se hotellihuone särähti korvaan ja ellotti.. enkä edes tarkalleen osaa sanoa miks. Halpuus? ehkä. se että tällä naisella on selvästi ollut koko ajan valta tässä teidän 'suhteessa'ja toi särötti sitä nyt sitten.. En tiedä, mut itse kyllä olisin kylmennyt hotelliviestistä.
a-no

Anonyymi kirjoitti...

Jep, näin naisena täytyy sanoa että se hotellihuone särähti korvaan ja ellotti.. enkä edes tarkalleen osaa sanoa miks. Halpuus? ehkä. se että tällä naisella on selvästi ollut koko ajan valta tässä teidän 'suhteessa'ja toi särötti sitä nyt sitten.. En tiedä, mut itse kyllä olisin kylmennyt hotelliviestistä.
a-no

Tanka kirjoitti...

mikset pyytänyt yksinkertaisesti lounaalle?

capricious kirjoitti...

En tuu lähelle, kun mulla on noita ruhjeita muutenkin riittämiin, mutta osoitan täältä kaeumpaa varovaiset symppaukset. Tasan ei aina käy nallekarkit, ja se on tosi syvältä anaalista.

Tarjoisin kaljat, jos voisin.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Koska illallinen oli jo ehdotettu ja poissuljettu kun suhteen piti olla salainen ja tapahtua muiden katseilta piilossa.

karkumatka kirjoitti...

Miksi salailu?

Eikai se Riika nyt niin pieni paikka ole, ettei siellä voisi jossain ravintolassa piilotella työpaikkaromanssiaan?

Muuten tuo nimittäin kuulostaa siltä, että sillä on oikeasti joku mies jo, ja että nyt meni pupu pöksyyn kun aletaan puhua niiden (siis pöksyjen) poisottamisesta.

Ilkka kirjoitti...

Pöksyihin ei mahdu kun siellä on jo pupu.