keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Ongelma ratkaistu

Sain eilen vastauksen siihen toissapäivänä lähettämääni viestiin. Siis kun olin ensin yrittänyt soittaa ja lähettänyt sen jälkeen viestin, jossa totesin varsin totuudenmukaisesti tulkinneeni operaattorilta saamaani viestiä siten, että saldoni nollaantuu seuraavana päivänä ja ajattelin käyttää jäljelläolevia lateja kutsumalla hänet nauttimaan kupillisen teetä siihen mukavaan keskustassa olevaan lasiseinäiseen teehuoneeseen. Vastaus oli äärimmäisen tyylipuhdas kiitos, mutta ei kiitos -viesti, josta ilman minkäänlaista mainintaa oli tulkittavissa kaikki olennainen. Pisteet siitä. Vastasin jotakuinkin seuraavasti:

"Okay, got it. :) But if you wish to reconsider this offer not as a date but as an attempt of me trying to build my social circle here the drop me a line. You seem like a nice person and it would be nice to get to know some locals in addition to my mainly Finnish colleagues. Thanks for the reply."

Ja sain kuin sainkin vastauksen juuri nukkumaan mentyäni.

Ainoa ongelmahan tuossa on se, että noin selkeästi ja hyvin kommunikoivia naisia on harvassa. Se ei taasen vähennä kiinnostustani laisinkaan, mutta mielellään ihan kavereinakin häntä näen. Vaikka tietysti tämä kymmeneen vuoteen pisin seksitön kauteni alkaa pikkuhiljaa tuntumaan jossain muuallakin kuin takaraivossa. Ennen elokuun puoltaväliähän minä viimeeksi olen Puolalaisen kanssa ollut saman katon alla kahdestaan. Puoli vuotta. Perhana.

4 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Jos tuota seuraavassa postauksessa mainitsemaasi "kilpailuhenkisyyttäsi" voi mitenkään palauttaa omaan nilkkaasi päin, niin voisin huomauttaa, että tilastot pitävät sikäli kutinsa, ettei meillä molemmilla tietenkään voi käydä flaksi yhtä aikaa :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

:)

Ihmissuhteet vain kuuluvat siihen kategoriaan jossa vain sosiopaatit kykenevät kilpailemaan. Tai no myönnettäköön, oli meillä kerran ruotsinlaivalla kilpailu siitä, että kuka tanssittaa vanhinta naisihmistä. Mutta siinä nyt ei ollut muuta kuin hauskanpitoa takana ja liikkeellä oltiin täysin hyvätahtoisesti. Mummot arvostivat nuoria salskeita mieshenkilöitä tanssipareina ja kisaa ei koskaan varsinaisesti pidetty, iän kysyminen kun tuppaa olemaan epäkohteliasta jopa tanssilattialla. Etenkin naishenkilöiltä, jotka itse käyttäytyvät etiketin mukaan ja lähtevät tanssiin pyydettäessä.

karkumatka kirjoitti...

Onneksi kisaileva vittuilu ei ole sosiopatiaa, päin vastoin :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Suokaa anteeksi, mutta lienen hieman pudonnut kärryiltä tämän keskustelun kulusta.