keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Hajotus

...ja tänään sitten tulee kuitenkin vain minulle osoitettu sähköpostiviesti, otsikkona ":)" ja viestissä viisi haasuhkoa huumorikuvaa.

Naiset. Ota niistäkin selvää.

Tietyllä tavalla ihan kiva kun neiti kuitenkin ottaa jollain tavalla kontaktia, mutta enpä osannut tuohon vielä mitään vastata.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä estää sinua kysymästä häneltä, onko hänellä miesystävä? (Se, ettet halua kuulla myöntävää vastausta?) Tilanne selkiytyisi huomattavasti. Et voi hävitä mitään.

Ehkä nainen viestittää sähköpostilla haluansa jotenkin re-kaverustua, jotta työpaikalla ei olisi niin ahdistavaa olla, kun joutuu todnäk kuitenkin törmäämään sinuun ajoittain.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Koska mielestäni se nyt vaan on normaalin ja tervejärkisen ihmisen itsensä asia tuollainen asia tuoda esiin jos tällaista säätöä on. :)

Ja sehän voisi olla loukkaavaa, että kuvittelisin että hän voisi miesystävänsä selän takana tällaisia juttuja viritellä.

Anonyymi #47 kirjoitti...

Seuraavaksi se lämmittelee sua lisää, ehkä vähän neukkaria, kiihkeitä sähköposteja, annetaan ymmärtää, mutta siinä se, ehkä saatetaan loukkantua taas jostain, mutta asiasta ei voida keskustella, sitten taas joku liike, jonka voi tulkita "sovinnon eleeksi". Tätä siihen asti, että a) joko sulta palaa pinna tai b) paljastuu, että se on varattu.

Muijaa imartelee se, että joku mies on siitä kiinnostunut. Tottakai se pitää kalaa koukussa (kukapa ei?)

...pelkkä villi arvaus siis vain!

Sori, asiahan ei siis mulle kuulu! Palaan joskus tarkistamaan, miten kauas totuudesta "arvaus" heitti...

Anonyymi kirjoitti...

Parahin Takaisin Kallioon,
minua vaivaa kovasti kioskikirjallisuuselämäsi naisten yksiulotteisuus. Nyt esimerkiksi tämän Fantasian luonne on jäänyt tyystin valottamatta, niin paljon kuin laitankin arvoa tiedolle, että hän "sykähtelee tahdikkaasti", on vaalea ja ilmeisen miellyttävä vartaloltaan. Onko hänellä huumorintajua? Intohimoja (muitakin kuin sinua kohtaan)? Haaveita? Hiukan on jäänyt ohueksi sankarittaren hahmo.
Ne alkuperäiset Harlekiini-naisetkin vaikuttavat suorastaan todellisilta ja vereviltä kuvailujesi rinnalla.
Toivottavasti et pahastu kirjallisuuskriittisestä kannanotostani.

sivukuja kirjoitti...

Pikkurillisen verran samoilla jäljillä anukan kanssa. Varmastikin lähinnä (blogi)kirjoitusilmaisullinen asia, mutta teksteistäsi tulee vaikutelma, että roolitat kovin vahvasti vuorovaikutusta(si) vastakkaisen sukupuolen kanssa - ei ehkä niinkään perinteisiin sukupuolittuneisiin rooliin, mutta melko jähmeisiin rooleihin kuitenkin. Ja ne roolit näyttäytyvät tällaisella feministiakkalukijalle melko ohuina ja ahdistavinakin. Sinä olet miehenä tällainen, toimit näin ja näin, jolloin toimintasi taustalla ovat ajatukset a, b ja c.
Vastapelurisi, nainen x on tällainen, antaa (mielestäsi) ymmärtää y, koska toimii tavalla 1 MUTTA toimiikin myös 2 ja 3 -> mitä helvettiä!?

Eiväthän esimerkiksi sähköpostiseksiviestit ja flirtti (tai edes suutelu ja hiplailu) tarkoita välttämättä, että nainen haluaisi oikeasti harrastaa seksiä kanssasi, ainakaan heti tai huomenna.

Ihmisillä on varsin monia tapoja aloittaa hyvin erilaisia seksipitoisia - tai vähemmän seksipitoisia - suhteita, ja on aika vaarallista toimia omien olettamusten pohjalta, varsinkin vielä kun ollaan eri kulttuuristen käytäntöjen törmäyskurssilla. Ei olisi mikään hullumpi idea nostaa kissa (tai se pupu) pöydälle ja kysyä ihan pahkisuoraan, että mitä sä musta oikein haluat.

turisti kirjoitti...

Hei parahin TK, mulla olis sulle ehdotus.

Sä olet varmaan huomannut, että näissä sun naisseikkailuissa on sellainen pieni kaavan tapainen. Sä valkkaat hankalia naisia (koska et helppoa haluakaan), tärväät rahaa ja aikaa näihin naisiin ja sitten saat tylytystä ja kylmää olkapäätä niiltä kuitenkin, vaikka olet parhaasi yrittänyt.

Koska mä tahdon vaan sun parasta, niin jotta sulta ainakin rahat säästyisi, niin mä voin tylyttää sua ihan ilmaiseksi ja pihdatakin vielä samaan hintaan, koska olen varattu ja paksuna ja muutenkin ihan karmea narttu.

Oliks ihan ässä idea!?!

(Sori, tää oli nyt ehkä jo vähän vittuiluakin, mutta joskus on vaan pakko vähän...)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Anuka, tää ei oo fiktioo eikä naisen kirjoittamaa eikä yksinomaan naisille suunnattua. Siinä ero. :) Mutta ihan hirveä ihmishirviö se on, täysin huumoritajuton, määkii kuin hyväksikäytettävä lammas koko ajan, tuhoaa kukkaistutukset ja tappaa kultakalat maljakoihinsa. Enhän minä siihen muuten olisi kallistunutkaan.

Sivukuja: on vaikea kirjoittaa vuorovaikutuksesta ilman minkäänlaista roolitusta. Ja kun olen miehenä tällainen ja toimin näiden ja näiden motiivien ajamana niin ei kai minulta voi sujuvaa kirjallista ilmaisua tahi tarkkoja luonnekuvauksia vastakkaisesta sukupuolesta odottaakaan?

turisti: ystäviltäni vastaanotan mitä rankimmankin vittuilun hymyssäsuin ja kokkaan vielä kiitokseksi. Eli ihan rauhassa vaan. :) Ja olisihan tuossa ideaa, pannaan harkintaan...