torstaina, helmikuuta 26, 2009

Lisää viihdettä

Tämänpäiväisen keskustelun seurauksena tulette mitä todennäköisimmin saamaan vastaavanlaista viihdettä vielä jatkossakin.

Eikös duudsonitkin ole suosittuja juuri siksi että ne ovat tyhmiä ja satuttavat itseään jatkuvasti?

3 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Joo ihan mieletön konsepti sulla :D

turisti kirjoitti...

Tuota... Mä kyllä näkisin tässä pikemminkin yhtymäkohtia sellaisiinkin maailmankirjallisuuden klassikoihin kuin Don Quijote de la Manchaan, mutta mä olenkin kermaperse ja diggailen enempi korkeakylddyyristä kuin jostain hulluista pohjalaisista. :P

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ach, mielestäni olisi hieman turhan itseriittoista ruveta vertaamaan itseäni viihdearvossa Cervantesiin. Naulapyssyllä osaisin varmaankin itseäni sentään ampua, joten kilpailen ihan mieluusti tässä sarjassa. ;)

Ei sillä, etteikö itsestänikin välillä tuntuisi samalta kuin mitä haet takaa. Olishan se vaan kivempaa ihastua vapaaseen ja minusta ihastuvaan naisihmiseen ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti, mutta jostain kumman syystä niin ei ole tapahtunut joten pitää jatkaa vielä tätä loputtomalta tuntuvaa taistelua.

Ja toinen vaihtoehtohan olisi siis kököttää yksin kotona ja välttää kaikkea naisseuraa. Ei sekään kovin mieluisa vaihtoehto ole vaikka onnistumisprosentti olisikin samalla tasolla tämän käytössä olevan "otetaan selvää" -strategian kanssa.