perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Fantasia VII

Fantasia on kissaihmisiä. Lähtien omistamastaan pahansisuisesta ja miehiin vihamielisesti suhtautuvasta lemmikistään yltäen aina pukuun, jossa hän työpaikan naamiaisissa häntineen sekä korvineen keimaili. Luonteeltaan kissaihmiset tuppaavat olemaan ihannoimiensa eläinten kaltaisia: vaativia, huomionhakuisia sekä sivaltavan julmia väärille henkilöille mutta jos kissaihminen päästää sinut lähelleen on tarjolla tyytyväisenä kehräävä, lutuisen pieni ja hento olento joka hyväntahtoisesti leikkii sylissä ja katsoo suloisilla silmillään pää kallellaan kun teet jotain typerää. Nainen, joka voisi jäädyttää sinut katseellaan niin halutessaan.

Luonnettaan myöten kissaihmisissä - Fantasian ehkä toimiessa tästä parhaana esimerkkinä - on toki läsnä myös kissamainen salaperäisyys sekä itsenäisyys, joka ilmenee koko maailmalle huokuvana tietoisuutena siitä, ettei hän tarvitse rinnalleen ketään eikä mitään, mutta nauttii silti tietyistä asioista joita voisi pelkän ulkomuotonsakin avulla saavuttaa. Turvautumatta sokeasti luontaisiin avuihinsa hän kuitenkin on rämpinyt maisterinpaperinsa gradua vaille valmiiksi ja rakentanut ihan mukavasti jo uraansakin ennen 23. syntymäpäiväänsä. Nainen, joka voisi saada kaiken tekemättä mitään, mutta silti haluaa elämältään enemmän.

Olemme tutustuneet sähköpostin välityksellä kun tunteja jatkuva notkuminen vierellään avokonttorissa herätti liikaa epäilyksiä. Normaaleihin nettideitteihin eroa tuo se tosiseikka, että hän toisinaan pyyhältää ohitseni ja kirvoittaa hymyn huulille ja lämpimän tunteen rinnalle pelkkänä hahmona verkkokalvon reunassa. Nainen, joka voisi antaa minulle kaiken pelkällä läsnäolollaan.

Ei kommentteja: