maanantaina, helmikuuta 02, 2009

On, varmana on.

Kymppi vetoa, että se on muuten sitten varattu. :) Ainahan kaikki ovat.

Tietenkin hänellä saattaa olla myös jokin kehittävä harrastus tai hän on muuten vaan varattuna. En minäkään aina ole puhelimen äärellä päivystämässä.

Vaihtoehtoisesti sitten viettelen täällä iltaa halvan Argentiinalaisen Cabernet:n kanssa, ensin tyydyttäen nälkäni jumalattoman epäterveellisellä ja sitäkin jumalaisemman makuisella latvialaisella makkaralla, reilusti siivutettuna ciabattan väliin, mukaan hieman oliiviöljyä ja balsamicoa sekä tujaus chiliä... Ehdottoman hyvä vaihtoehto.

No, vajaan punkkupullollisen (voi cabernet sauvignonista valkkariakin tehdä halutessaan - harvat vain haluavat) jälkeen on aina ehdottoman järkevä tehdä loogisia päätelmiä yhden tai kahden puheluunvastaamattomuuden perusteella, mutta jos elämä on itselleni mitään opettanut niin sen, että ihan vitun sama keneen silmäni isken se kuitenkin on mitä todennäköisimmin varattu.

Ja nettikin on viturallaan. Pitänee copypastettaa tämä joskus myöhemmin bloggeriin ja ehdottomasti olla lukematta tätä enää siinä vaiheessa, sillä käytännössä katsoen kaikki postaukset, jotka olen kirjoittanut jossain mielentilassa mutta jostain syystä jättänyt julkaisematta ovat menneet suoraan roskakoriin kun niitä yrittää uudelleen lukea. Kaikki kirjoitukset kun liittyvät juuri siihen tiettyyn hetkeen kun ne näppäimistölle hakkaa. Mielipiteet ja ajatukset saattavat olla yön yli hautuneina - jos ei täysin erilaisia - niin ainakin vahvasti vesittyneitä.

Haluaisin, että tässä vierellä olisi joku. Että olisi käsillä muutakin tekemistä kuin naputella merkityksettömiä merkintöjä nettiin. Että voisi edes hetken vain olla. Tarjota toiselle turvallinen tila ja läheisyytä. Yhdellä halauksella poistaa hetkeksi kaikki ne asiat mitkä maailmassa ovat sillä hetkellä huonosti.

Mutta palaanpa katsomaan tuota typerää jenkkiläistä teinikomediaa ja juon nuo viimeisetkin puolitoista desiä kolmen latin punkustani. Tällaista elämäni on silloin kun minulla ei ole mitään syytä olla sen parempi.

*edit 1h myöhemmin* Screw that, I'm firing up ScummVM and starting Monkey Island 2 again!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää ei mitenkään liity asiaan, mutta. Joskus kauan aikaa sitten mainitsit muistuttavasi (tai että sinua usein luullaan) meurmanin laulajapoikaa. Mikäli et olisi latviassa, voisinpa vaikka vannoa, että olisit juuri se juontaja maikkarin uniikissa, joka kiertelee eri kirppareita vanhojen aarteiden perässä. Oletkohan sä sittenkään koskaan lähtenyt suomesta yhtään mihinkään, hmmm...

P

karkumatka kirjoitti...

Älä manaa, nyt pelkään että omassakin tähtäimessäni oleva onkin varattu...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

karkumatka: http://kvantti.tky.fi/in/90.shtml

P: Se oli vielä aikaa kun minulla oli pitkä tukka ja jonnnin verran partaa. Sen lisäksi maneerimme ovat jokseenkin samanlaisia. Ainakin mitä on herraa haastatteluissa katsonut. Kerran on tuosta syystä kadulla pysäytetty humalaisen hieman alle keski-ikäisen mieshenkilön toimesta. :p

Aapo kirjoitti...

Tiekkö tuli toi ihan sama sarjakuva mieleen tosta tekstistäs, ja meinasin alkaa sitä jo hakea netistä taas :D

yön enkeli kirjoitti...

Jep, miekin tapasin tänään oikein kivan miehen jota tulen näkemään parikin kertaa vielä ja tekis mieli vähän jotain yrittää mutmut... Se on varattu ihan varmana, on. Ja voisin yhtyä myös noihin viininlipittely_yksin_kotona_jotain_tyhmää_telkkarista_katsoen fiiliksiin. Huokaus ja hali sinne Latviaan.

karkumatka kirjoitti...

Noh noh, eipä kai se ole kuin hidaste jos toinen on varattu ja jotain elämää suurempaa välillänne on kehitteillä :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Heei... mä oon saanut vähäksi aikaa ihan riittävästi kokemuksia tuosta toinen varattu & elämää suurempi -yhdistelmästä. Ei välttämättä haluaisi toista samanlaista vuotta tähän heti perään. :)