lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Downtime of an estranged self

Tänään on ollut hieman alavireisempi päivä, mutta ei nyt mitään sen vakavampaa. Puolalainen tuli käymään vielä eilen illalla katsomaan kolmannen erän kiekkoilusta. Myöhemmin illalla sängyllä maatessamme tulimme siihen lopputulokseen, että seksuaalisista mieltymyksistä puhuminen on huomattavasti henkilökohtaisempaa kun keskustelukumppanina ei ole pelkkä kaveri. Loppuillasta/yöstä hän sitten lähti vielä kiireellä kotiinsa bussiaikataulujen takia ja itse jäin hieman hämmentyneenä sängylle makaamaan.

Tänään sitten skypessä kirjoitellessamme tuli puhetta yleisistä fiiliksistä ja yleisen alavireisyyden yhdeksi syyksi mainitsin yleisen väsymyksen lisäksi myös tuon viime yön ja että mikä siinä jäi kaivertamaan. "Well you are a little bit like a girl and I acted like steorytypical man" sanoi hän, kohta jatkaen "I feel a little bad I make you feel like this".

Hieman taas aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa se, että kuinka paljon tuo toinen nyt välittääkään. Että jos kuitenkin...

Äh, olut auki ja sohvalle jääkiekkoa katsomaan. Because that's not girly. :)

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Välillä tuntuu, että tuo nainen taitaa viedä sua kuin litran mittaa.
Toivottavasti et satuta itseäsi kovin pahasti.

annareetta kirjoitti...

ai välillä?

koska tää on draamasarja niin näyttelijöitä saa arvostella, eiks niin?
ekaks mä en yhtään tykännyt sun roolista, mutta nyt en oo enää vähään aikaa tykännyt puolalaisesta. okei, mut show must go on.
mä en ihan oikeasti tiedä, mitä mä sitten teen, kun puolalainen lähtee. olisko sulla ideoita?
kyllähän siinä nyt hetki ehkä perään itketään, mutta ei siitä mulle viikoiks draamaa riitä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kyllä pahaa tekee sun puolesta. Älä elättele mitään toiveita - oikeesti. Vaikka ei taida enää olla mahdollista. Sä toivot loppuun asti, että puolalainen Varsovassa kapsahtais sun kaulaan ja sanois, ettei voi elää ilman sinua.

Draamaa seuraava yleisö on kuitenkin varsin vakuuttunut, että näin ei tule käymään. Sä tarjoat aika paljon etuja puolalaiselle ja vielä escortin kotiin asti. Naiset on kuule naisia ja pirun laskelmoivia.

Anonyymi nainen 313

Heppu kirjoitti...

..ja jos naisella on vähänkin tunne , että roolit ovat vaihtuneet ( siis hän mies ja sinä tyttö) niin ei , ei ei tuosta mitään tulee. Valitettavasti.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

tiina: Pääasia itselleni kuitenkin on, että suhteessa ollaan rehellisiä ja se ehto täyttyy. Olen myös alusta asti tiennyt, että kyllähän tässä henkisesti turpiin tulee, mutta silti lähtenyt leikkiin. Ja mites se vanha sananlasku menikään, kuka leikkiin ryhtyy jne.

annareetta: mun pitää kai konsultoida jotain saippuakäsikirjoittajaa, että mitä mun pitäisi seuraavaksi tehdä. :)

313: Nuo on lähinnä sellaisia hetkellisiä tunnetiloja, mutta yleinen fiilis on se, että kaikki menee kuten olemme sopineet. Realiteetit on kyllä tiedossa, mutta silti on välillä hauska upottautua johonkin romanttiseen fantasiaan. Sinänsä sama, onko henkilöt oikeita vai Harlequin-kirjoista.

heppu: tuossa nyt oli kyse yksittäistapauksesta, olosuhteiden pakosta hänen osaltaan muuttuneesta postkoitaalisesta käytöksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Puolalaisella on huono omatunto siitä, että käyttää sinua ja sanoo sen jo ääneenkin. Siksi se ei myöskään halunnut jäädä sun kanssa lojumaan ja heräämään yhdessä. Varsova kutsuu.

313

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Koska hänen isänsä odotti tytärtään kotiin hänen luonaan hän ei jäänyt viereeni makaamaan ja heräämään.