sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Typerää

Miksi se on vaan niin vaikeaa ottaa pikaviestikeskustelut sellaisina merkityksettöminä sananvaihtoina? Aina pitää etsiä merkityksiä ja analysoida... No kuitenkin hän vaikutti kovin etäiseltä ja lyhytsanaiselta tänään ja parin rivin jälkeen ilmoitti olevansa väsynyt, menevänsä suihkuun ja sitä myöten vuoteeseen.

Typerää, että jonkun miespuolisen kaverin kanssa ei edes ajattelisi mitään sen kummempaa, mutta kun kyseessä on siinä mielessä tärkeämpi henkilö kantaa jokaisesta mitättömästä pikkuasiasta suunnatonta huolta. Ja vaikka sen järjellä osaisikin ajatella ja päätellä, niin aivot silti yrittää selittää, että jossain on tuomiopäivän vaskipuhaltimen soitannan pauhu päästetty valloilleen ja että Gogin ja Magogin joukot ovat jo ryhmittymässä viimeiseen hyökkäykseen.

Hassu on ihmisen mieli. Hassu.

7 kommenttia:

lexie kirjoitti...

mutta sua ei varmaan oo koskaan dumpattu pikaviestikeskustelussa? (oletan että meinaat meseä :>)

se se vasta on kylmää ja etäistä. ei viitsitä edes tulla päin naamaa sanoon, mikä kyrsii. mur tollaisille.

ja se että meillä kaikilla on päiviä että ei jaksa ketään ja tahtoo olla yksin. meikä on pitäny sitä vähä vaaranmerkkinä, kun toinen ei edes esim. mesessä ole moneen kuukauteen enää juttellu niinkuin alussa on jutellut ja on tosi etäinen. Käytöksen muutos. Pirun hyvin on toiminu.

Mutta hei, kyllä se siitä ;> Huomenna uus päivä ja uudet kujeet.

Anonyymi kirjoitti...

Hän on ollut isänsä vierailun myötä kosketuksissa kotipesään ja se etäännyttää sinusta.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

lexie: ei ole jätetty enkä ole jättänyt. :) voin kyllä hyvin kuvitella että tuntuu kylmältä.

Anonyymi: niin? Oliko tuolla itsestäänselvällä tokaisulla jotain tarkoitusta?

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, TK, luulin, ette sitä ymmärtänyt, kun niin ihmettelit ja etsit merkityksiä ja peräänkuulutit analyysia. Se siinä vaan oli tarkoituksena, kertoa sinulle se mitä luulin, ettet ollut tullut ajatelleeksi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Lähinnä ihmettelin omien aivojeni toimintaa kun noita anlyysejä tulee tehtyä vaikka varsinaista tarvetta tuskin olisi noin pienestä otannasta.

Ja pliis ihan oikeesti, keksikää itsellenne jokin nimimerkki tai laittakaa vaikka joku uniikki numero siihen anonyymi -tekstin perään niin teitä kohdellaan ehkä hieman enemmän ihmisinä. Numero 47 on jo varattu. :)

Vanamo kirjoitti...

Pikaviestikeskusteluillakin voi olla suuri merkitys. Vähemmän läheisiä ihmisiä voi tulla tulkinneeksi väärin, mutta kyllä läheisten huolet ja murheet voi huomata lyhyistä, vähäsanaisista viesteistä.

Yksi ihanimmista asioista on juuri se, että toinen huomaa, kun itsellä ei ole maailman paras olo, vaikka siitä kuinka yrittäisi olla viestittämättä ja toista vaivaamatta. Toiset ihmiset osaavat vain tulkita toisia paremmin.

Ei analyysit useinkaan ole kovin turhia eikä sille voi mitään, jos aivot vain alkavat analysoimaan ihan ilman käskyjäkin.

Anonyymi #47 kirjoitti...

Tänks!! Tuo lämmitti mieltä; tuntuu melkein kuin mulla olis kapakassa kantapöytä ;-)

Palaan kuvioihin, kunhan saan taas hieman tiukemman otteen elämästä ja jaksan sympata muitakin kuin itseäni, heh...

Take care!