sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Ensimmäisiä kertoja

Ihmissuhteet ovat täynnä ensimmäisiä kertoja. Ensimmäinen suudelma, ensimmäinen yhdessä nukuttu yö, ensimmäinen kerta kun harrastetaan seksiä ja yleensä näiden jälkeen suhteen jatkuessa jossain vaiheessa tulee sitten eteen se kerta kun harrastetaan ensimmäistä kertaa käsittämättömän tajuntaalaajentavaa ja uskomattoman hyvää ja ikimuistoista seksiä. Jokainen ihminen kun on omanlaisensa instrumentti, jota oppii soittamaan vasta monen yhteisen harjoituskerran jälkeen. Ja niinhän se on, että pitkässä suhteessa seksikin vain paranee mitä enemmän toista ja toisen kehoa oppii tuntemaan.

Eli pahoittelut, että en ole pariin päivään päässyt näppäimistön äärelle, mutta illat ja yöt ovat olleet aika tiukasti ohjelmoituja töiden, työkavereiden läksiäisten ja muiden hieman hämärämpien asioiden - joista en tule blogiini kirjoittamaan - takia. En ole näiltä näennäisiltä kiireiltäni edes basilikaruukkua muistanut kastella ja se protestoikin heitteillejättöään nuupahtamalla dramaattisen näköisesti ikkunalaudalla.

Ai niin. Pyykkikone on tuolla valmiina täytettynä ja odottaa vaan pesupalloa ja päällelaittoa. Minulla tosiaan lienee todella lyhyt attention span . Mikä se nyt sitten suomeksi olikaan. Nimittäin useammin kuin kerran on esimerkiksi pyykkien ripustaminen jäänyt puolitiehen ja asiaan muistaa palata vasta kun näkee hieman kostean vaatekeon sängyllä.

1 kommentti:

symppaaja kirjoitti...

Niih. Unohtuu pyykit. Tajuntaalaajentavat kerrat on niitä elämää suurempia. Antaa toivoa. Jos tässä hetkessä tuntuu tältä, miksei vast'edeskin? Mitä sitä ihminen muuta enää kaipaa.