sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

Matkasuunnitelma

Kesäkuun kolmas alkaa suomiturnee, kestää kymmenenteen päivään asti. Sitten asutaan viikon verran yhdessä ja seuraavan viikon puolessavälissä lautalla etelään. Yöt Tallinnassa, Riiassa ja Pärnussa. Yöbussi Varsovaan, siellä kolme yötä ja 25.6. lennän takaisin. Mukavaa kun on jotain, mitä odottaa, vaikka kolikolla todella on kääntöpuolensa tässä tapauksessa. Ja vaikka tämä olisi yhteisen taipaleemme loppu ja emme toisiamme ikinä enää näkisi, niin kauniisti tämä silti loppuisi. Tai sitten menetämme hermomme noiden reilun kolmen viikon aikana toisiimme täysin ja erosta tulee vain selkeämpi ja helpompi. Lentokentällä voi sitten kuitenkin livahtaa wine&viewiin katsomaan, josko siellä sattuisi olemaan sitä Romanée-Contia, jotta PA voisi toteuttaa unensa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm...pohdin, että mitähän polski kertoo poikaystävälleen tästä matkasta. Esim. kuka on hänen matkakumppaninsa? Tiedätkö hänen kertoneen pojallensa mitään sinusta vai oletko ihan vain satunnainen miespuolinen kaveri? Onkohan polskin miehellä kanssa tässä samaan aikaan meneillään jokin oma viritys? Polskille kyllä pisteet kotiin siitä, että pystyy viemään toista juttua näinkin pitkälle...

Helppoa olisi "syyttää" polskia itsekkääksi, mutta en halua. Ihan vaan siksi, että eikö me toisaalta kaikki olla aika itsekkäitä. Ja itseämme vartenhan me täällä eletään...

-P

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Edelleenkin arvostan sitä meidän kahden välisessä suhteessa avainsijalla olevaa rehellisyyttä. Molemmat tietää, missä ollaan menossa ja ei olla annettu toisen ymmärtää mitään enempää tai muutenkaan harhaan johdateltu. Puhutaan avoimesti ja ei teeskennellä muuta kuin ehkä korkeintaan seurustelevaa paria joidenkin silmissä.

Ja kaikki ihmisen teothan voidaan lopulta johtaa hedonismiin.

Mutta vastatakseni kysymykseesi: en tiedä mitä hän on minusta kertonut tai tulee kertomaan. En myöskään tiedä poikaystävästään juuri muuta kuin tavat, millä hän on laiminlyönyt Puolalaista hänen täälläoloaikanaan ja että miksi Puolalaisesta tuntuu, että miehelle pitäisi antaa muutama vuosi aikaa kasvaa. Sekä tietenkin sen, että miten heidän haaveensa eivät koskaan tule käymään yksiin Puolalaisen sanojen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joku erikoisen vahva side heillä sitten pitää olla, että nainen tuollaista katselee ja on sitoutunut edelleen siihen suhteeseen, vaikka on tavannut unelmamiehen.

Onko mies häntä vanhempi ja kyseessä on joku sukujen välinen diili tai vastaavaa? Ai niin, sanoit, että kaverin pitäisi kasvaa. Tuollaiset itsekkäät siat, jolta puolalaisen poikaystävä vaikuttaa, eivät ikävä kyllä taida siitä kasvaa ainakaan mihinkään parempaan suuntaan eikä kovin nopeaan.

Mutta siis hmmm... hengaatteko sitten Varsovassakin vielä yhdessä vai tutkiskeletko itseksesi kaupunkia?

313

Anonyymi kirjoitti...

Kalenteria ja karttaa katsoen taitaa tulla vähän enemmänkin kuin kolme yötä Varsovassa, jos vasta 25.6. lennät takaisin?

taateli

Takaisin Kallioon kirjoitti...

313: Minä en sitä sanonut vaan hän. Olen kyllä sanonut hänelle, että kertomansa perusteella pidän täysin mahdollisena, että hän joskus aikanaan katsoo taaksepäin elämäänsä ja miettii kaikkea sitä, mistä joutui luopumaan tuon yhden miehen takia. En nyt kuitenkaan viitsi asiaan tuon syvemmin mennä kun blogin tarkoitus on kertoa minun elämästäni, ei muiden.

Ei olla vielä tarkkoja matkasuunnitelmia tehty, mutta jossain hostellissa yövyn.

taateli: en tarkalleen ottaen tiedä, että mitä kalenteria katselet siellä, mutta luotan kyllä omaan yksinkertaiseen laskutaitooni sen verran, että uskallan edelleen väittää, että vietän kolme yötä Varsovassa. :)

Ja sitten vielä pyyntö teille molemmille: Tuossa anonyymi-napin yläpuolella on sellainen valinta kuin "Nimi/URL-osoite". Valitkaa se ja kirjoittakaa anonyymi nimimerkkinne siihen niin ei tarvi harrastella noita allekirjoituksia. On kuitenkin mukavampi lukea viesti alusta asti siten, että tietää kuka siellä kirjoitteleekaan. Kiitos.