perjantaina, toukokuuta 02, 2008

Vapaapäivä

Alkosta pari pulloa Ornellaiaa kun arpaonni suosi. Akateemisesta matkustusaiheista kirjallisuutta. Asioiden hoitamista metrossa ja ratikassa händsfreetä käyttäen. Mainitsemisenarvoista siksi, koska yleensä karsastan julkisilla paikoilla kännykkään puhumista, mutta kun tuossa iPhonessa nuo kuulokkeet toimivat samalla HF-laitteena ja tuleva puhelu tyylikkäästi feidaa musiikin pois niin pakkohan sitä on puhelut vastaan ottaa. Juuri pullot viinikellarin hyllyihin saaneena (meni sinne pari pulloa myös Brocardin Les Clos -chablista) saan tekstiviestin tältä varatulta kaunottarelta jossa hän kyselee, että ehtisinkö kahville. Olin muutenkin menossa syömään, joten pirautin hänelle ja käytiin testaamassa sitten Cochonin ruuat. Varsin loistava vuohenjuustosalaatti, ei voi muuta mainita. Istuskeltiin sitten Hiltonia vastapäätä penkillä tunnin verran ennen kuin hän lähti polkemaan kohti kotiaan.

Itse kotiin miettimään, että onko järkeä matkustaa viikko junassa Pekingiin kun lennot saisi oikeastaan ihan samaan hintaan.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

hahah, luin että ofeliaa :D
mun mielestä cochonin ruuat ovat paljon melua tyhjästä. olen einestänyt siellä kahdesti, ja parasta on ollut paistettu valkosipulipinaatti, lisäkkeenä siis. menisi hans itseensä.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, saisihan Ofeliaa sellaiset parikymmentä pulloa yhden tuollaisen hinnalla. :)

Cochon oli "ihan jees" - ei mitenkään mieltä laajentava, mutta varsin kelpo. Ruokahifistelyt hoidetaan sitten Dominiquessa jos niikseen tulee. Perusravintola, josta saa ihan hyvää ruokaa. Nothing to write home about.