tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Puuh

Eilen muuten tuossa vähän vaille kolme aamuyöstä päätin tarkastaa työvuorolistat ihan varmuuden vuoksi ja kyllä - minulla olikin tänään töitä vaikka olin toisin muistellut. Se olikin vasta huomenna se vapaapäivä. Ei mitenkään erityisen mukava yllätys, mutta on sitä ennenkin krapuloissa duuniin menty ja onnekseni kyseessä oli kuitenkin iltavuoro, joten ehti ihan täydet yöunet kuitenkin nukkumaan.

Ja täytyy kommentoida, että oli äärettömän hauskaa lueskella noita arvailuja lauantai-illan tapahtumista. On ollut vaan oikeasti niin kiire pari päivää, ettei ole ehtinyt edes koneen äärelle istahtaa. Tietenkin ne herättivät myös kysymyksiä ja ajatuksia.

Jos Puolalainen olisi raskaana niin se ei olisi tällä hetkellä ainakaan mikään maailmanloppu. Kaukana optimitilanteesta, mutta olisi mukava saada kaksikielisiä lapsia ja ajatus ei kuitenkaan tunnu mitenkään mahdottomalta. En voi sanoa tilannetta toivovani, mutta sittenpähän voisi pistää kortit pöydälle ja kysyä, että miten on, tahtooko viettää ennalta määrittelemättömän ajan yhdessä kanssani jos kaikki vaan muutoin toimii.

Nuo "liian kiltti mieheksi" -veikkaukset ovat kyllä sinänsä oikeilla jäljillä. Onhan asiasta oikeastaan sovittukin. Tämän Suomessaolon jälkeen jatkamme kukin elämiämme tahoillamme, ystävinä kuitenkin pysyen. Ainakin tarkoitus olisi - käytännön toteutus saattaa olla hieman monimutkaisempi.

Jos se duunikaveri olisi raskaana niin se olisi jo ongelmaksi luokiteltavaa. Onnekseni olen aika neuroottinen ehkäisyn suhteen ja tästä syystä Bläkistä tarttunut tuliainenkin on melko marginaalinen riski.

Ja niin... mikä uusi varattu tuttavuus? :)

Ei kommentteja: