torstaina, toukokuuta 08, 2008

Pikapäivitys töistä

Siis työpaikalta, ei mitenkään työhön liittyen.

Eilinen meni varsin mukavasti ja paljaahko pää ei ollut mikään kynnyskysymys. Itseasiassa koko tapaaminen muuttui melko nopeasti intiimihköksi kanssakäymiseksi ja kuten vähän pelkäsinkin, kaksi ja puoli tuntia on melko lyhyt aika noissa puuhissa. Kahtakymmentävailla sitten jouduin tokaisemaan, että pues päälle, näytös alkaa kohta. Neito oli hieman hämillään ensimmäistä kertaa tässä vaiheessa asiasta kuultuaan, mutta taksimatka teatterille onnistui hyvin ja aikaa jäi vielä pari minuuttia ylimääräistäkin. Näytös itsessään oli mielettömän vakuuttava ja se menee vielä perjantaina ja lauantaina klo 19 KokoTeatterissa. Käykääpä katsomassa. Hienoa tanssia ja hyvin toteutettua koneiden ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Se olkoon kotiläksynne täksi viikonlopuksi.

Nyt olen saapunut töihin yön - jonka aikana en tunne nukkuneeni minuuttiakaan - jälkeen ja kourassa on Magnum Latte Habanero-pavuista. Josko vaikka heräisi kun työnantaja oletettavasti edellyttää minulta edes fyysistä läsnä- ja hereilläoloa työvelvoitteiden suorittamiseksi.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kuvauksessasi lukee: "Herrasmies, romantikko, täydellinen poikaystävä, sinkku."

Gentlemen don't kiss and tell...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Herrasmiehet eivät myöskään arvostele selän takana pomoaan tai puhu pahaa muista. Herrasmies ei myöskään puhu raha-asioistaan taikka kerro lyöneensä humalapäissään vetoa omasta tukastaan. Herrasmiehet eivät myöskään avaudu pyytämättä ihmissuhteistaan. Herrasmiehet ovat asiallisia ja korrekteja.

Paitsi ehkä omissa päiväkirjoissaan.

Tiina kirjoitti...

Ai niin, näitä blogejahan kirjoitetaan ihan itselle. ;)

En mä nyt niin vakavissani, tuli vaan mieleen.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tuosta aiheesta on ennenkin ollut keskustelua ja koska hyvin suuri osa blogin sisällöstä liittyy enemmän tai vähemmän naisiin tai niiden puutteeseen niin yhden oleellisen osa-alueen täydellinen poisjättäminen ei palvelisi kovinkaan hyvin tarkoitusta. Ja viimeaikoinahan on ollut puhetta siitä kuinka viihdyttävää saippuaa elämäni on niin velvoittaahan sekin osaltaan - vaikka itseäni varten blogin aikanaan perustinkin. Niin kauan tänne kirjoittelen niistä asioista, joita ehkä haluan muistella tulevaisuudessa, kun se vaan hyvältä tuntuu. Pöytälaatikkopäiväkirjaa olen aivan liian laiska pitämään.

Yleisesti ottaen pyrin välttämään turhaa asialla mässäilyä ja likaisia yksityiskohtia - tässä yhteydessä aktilla nyt vaan sattui olemaan tarinankerronnallisessa mielessä merkityksellinen rooli.

Sitäpaitsi ettehän te tiedä, mitä kaikkea olen jättänyt kertomatta juuri tuosta ensimmäisessä kommentissa mainitusta syystä. ;)